България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Изкуството да правим секс

Прочитания: 216
20.02.2013 18:02 по статията работи: Александра Цанкова

Тантра - философията, разкриваща тайната на съвършения секс

Тантра е изкуство, философия, цяла наука. Тя дава усещане за цялостност, завършеност, пълно щастие и вътрешна хармония. Тантра е техника в секса, която превръща плътското удоволствие в духовно изживяване. Практикуващите тантричен секс постигат обединение на тялото, мисълта и душата - освен физическа връзка, между партньорите се осъществява и духовна. Тантра учи да се обръща по-голямо значение на чувствата, отколкото на разума, а сексуалният акт се разглежда като сливане на мъжкото и женското начало.



Тантра не е лесна за разбиране и изпълнение, а оттук идва и скептичното отношение към нея. Включват се упражнения за дишане и свиване на мускулите, създаване на образи в съзнанието, ритуали за създаване на свещено любовно място, чувствен масаж, медитация и сексуална игра, изискваща пълна отдаденост на партньора. Всички тези практики правят сексуалния акт страстен, чувствен и много продължителен.



Тантричният секс може да се практикува в продължение на 36 часа и то без сън, и без прекъсване. Можете и сами да стигнете до заключението, че оргазмът не e крайната цел на този вид секс. Тантра философията твърди, че ако сте фокусирали вниманието си над "финала", няма да успеете да се насладите пълноценно на пътя до него. Въпреки това практикуването му се свързва с едни от най-страстните и емоционални сексуални преживявания.

 

Една статия със сигурност не е достатъчна, за да обясним цяла една наука. Но се надяваме да сме успели да открехнем врата към едни тайнствен и привлекателен свят, където любовта е достигнала по-висше измерение.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване