България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Здравословен хороскоп

Прочитания: 136
13.02.2014 14:02 по статията работи: Александра Цанкова

Източник: Thinkstock/Guliver

Малко се възгордяхме от успеха на астрологическия си дебют под името "Нелеп спортен хороскоп", който съчинихме с много любов за вас преди време. Днес пак ще си говорим за зодии, но към тях ще добавим и здраве, което означава, че ще подходим малко по-серизоно към проблема. Предсказанията отново не са подкрепени с железни доказателства, но здравословното си е здравословно във всички фази на Луната и транзити на Юпитер.


Коя е най-подходящата здравословна напитка според зодията (и според нас), разберете от ето този полезен хороскоп:



Овен


Мляко. Под всякаква форма - както прясно, така и кисело. И поднесено по какъв ли не начин - мляко с мед, мляко с какао, мляко с канела, айран или мляко направо от буркана - избирайте си сами.




Телец


Зелен чай. Тази напитка сме ви я хвалили многократно и я препоръчваме на телците, защото няма да крием - харесваме си ги.

 



Близнаци


Смуути. При тази зодия нещата не се изчерпват с един единствен вкус - трябва поне още един. Така че, близнаци, правете си смуути, вариантите при него са безброй - точно колкото желанията ви.

 

 

Рак


Плодов фреш. Колкото и крачки да направите назад, плодове ви дебнат отвсякъде, така че взимайте първия и си правете фреш. Наздраве!

 

 

Лъв


Лимонада. Като родени през лятото, мислим, че заслужавате нещо наистина освежаващо. Черпим ви една лимонада, поднесена с много слънце и здраве.

 

 

Дева


Билков чай. Успокоява нервите, сгрява душата, приспива ви и ви кара да сънувате приказни неща. Какво повече ѝ трябва да една дева? :)

 

 

Везни


Бира. Не ни се спори по въпроса дали бирата е полезна или не, вече сме го правили. А предвид сезона, в който везните празнуват рожден ден, знаем, че не биха изпуснали последните слънчеви лъчи да си кажат "Наздраве" с една биричка в ръка.

 

 

Скорпион


Червено вино. Освен с лош характер, скорпионите са известни и със страстта си към алкохола. Щом е така, няма да си губим времето да им предлагаме сокчета, ами направо сипваме червено вино. До горе! 

 

 

Стрелец


Плодов шейк. Не е редно да даваме плодове само на една зодия, пък и тези могат да ни застрелят, ако нещо не им хареса. Така че, стрелци, enjoy!

 

 

Козирог


Зеленчуков сок. Като заговорихме за плодове, нека не пренебрегваме и зеленчуците. И знаете ли кое е най-хубавото? Че хороскопът скоро приключва и ги поверяваме всичките на вас! О, йе!

 

 

Водолей


Нектар. Амброзия и така нататък. Общо взето подаряваме ви напитката на боговете, после може и да ни благодарите.

 

 

Риби


Вода. Рибки, извиняваме ви се, но за вас сили никога не ни остават. Макар да ви изглежда напълно прозаично, не бързайте със заключенията. Без вода, няма живот, а без вас нашият нямаше да е толкова разнообразен. ;) Ако въпреки това се цупите, черпим ви една студена вода и горе главата!




Дори някъде да сме сбъркали рецептата, не се тревожете, няма как да сме ви предписали грешно здраве! :)

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване