България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Звездна йога: Ким Катръл

Прочитания: 185
21.08.2013 17:08 по статията работи: Красимира Динева

Днес няма да говорим за секса, нито за града. Днес ще ви запознаем с една от актрисите от известния сериал в една малко по-различна и непозната светлина. Ким Катрал (Саманта) от хитовата телевизионна продукция е една от многото, посветили голяма част от живота си на йогата. Какво влияние е оказала индийската практика върху Катрал, ще ви кажат колегите от Fitwell.bg.

 

 

О, да! Ким Катрал е поредният йогин сред известните, който трудно бихте могли да свалите от фитнес шалтето. Звездата от хитовия сериал "Сексът и градът" практикува разновидност на йога, в която, освен традиционните техники, са включени още физиотерапия, акупунктура и лечебни масажи.


Въпросният комплекс е сравнително нов и от всички йога хибриди може би е най-безопасният – при него рискът от контузии е нисък. Тук се набляга най-вече на интензивни разтягания и медитативно дишане, а физическото натоварване е сведено до минимум.


Самата Ким твърди, че във възрастта, в която се намира (мацката е на 56 години!) това е програмата, от която има нужда, за да се чувства добре. Нещо повече: "Йога спаси живота ми!", признава в интервю за популярно американско издание холивудската дама.


Преди да се захване с по-спокойното фитнес занимание, Катрал е разчитала най-вече на интензивни кардио програми, които да поддържат фигурата ѝ. Днес обаче кардиото е останало на заден план и вече не е толкова важно за нея.

 

Браво, Ким! Харесваме отношението ти към здравето, продължавай в същия дух.

 

 

Още от Fitwell.bg:

 

Котките и тяхното антистресово действие

 

 

Магически масаж за ръце

 

 

1000 калории по-малко само за час

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Flowin Bulgaria |
5
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване