България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

8 тренировки за двойки - първа част

Прочитания: 182
27.02.2013 14:02 по статията работи: Sportuvai.bg

Редовните тренировки са начинът да влезете във форма или да запази вече постигнатата. Повечето хора намират предостатъчно вътрешна мотивация за да поддържат редовните си тренировки. Просто имат достатъчно воля. Но има и хора, които се нуждаят от постоянна подкрепа.

 

Ако вие сте от тези, които предпочитат да споделят упражненията с партньор, то тези начинания са идеални за вашата атлетическа форма.

 

Колоездене.

 
Колоезденето е прекрасен начин да прекарате известно време заедно, като включите някое упражнение в процеса. Бонус към процеса е това, че ще отидете от едно място на друго, със собствената си сила, с минимални усилия. За разлика от другите спортове, където изразходвате огромно количество енергия, без да се отдалечавате много много, велосипедът ще ви пренесе на голямо разстояние с по-малко усилия . И не си мислете, че не е добро упражнение. Е!  И да обобщим: При карането на дълги разстояния, можете да прекарате малко време заедно, и да се възползвате от предимствата на колоезденето .
 

 

Хайкинг.  

 

Друг начин да бъдете заедно и да се възползвате от природата  е да отидете на излет, което не означава непременно, да носите раница за преходи по горски пътеки. Излетът може да бъде нещо толкова просто, като една дълга разходка по плажа или близкия парк. Ходенето е добра форма на упражнение, и ако го правите с любимия човек, ще си прекарате добре и ще  укрепите мускулите си.

 

Плуване.

 

Плуването е друг спорт, който може да се практикува от групи или от двойки. Плуването си е страхотно упражнение, откъдето и да го погледнете. Плуването по двойки може да спести досадата от самостоятелното плуване.

 

Бягане.

 

Джогинг е един от най-популярните форми на спортуване по света. Освен това носи и много ползи. Сърцето укрепва, както и белите дробове подобряват функцията си. Краката ви ще станат по-силни и ще горят много калории. Бягането с партньор, ще ви позволи да говорите, докато тичате. Времето ще минава по-бързо, а и ще можете да се състезавате, за да постигате по-добри резултати.

 


Още от Sportuvai.bg ще намерите и на facebook.com/Sportuvai.bg.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване