България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

8 тренировки за двойки - втора част

Прочитания: 397
28.02.2013 14:02 по статията работи: Sportuvai.bg

Ако в първата част на статията не сте намерили себе си и половинката си взети заедно, ще ви предложим и още няколко упражнения и спортове, предназачени за двойки, търсещи спорта в себе си.

 

Тенис.

 

Ха! Какво по-подходящо занимание за двойки от игра на тенис. Дори да играете "по двойки" пак ще си тренирате семейния баланс. Освен това тичането по корта в преследване на малка жълта топка натоварва максимално количество мускули.  Тренирате и сърцето. И не на последно място - много е забавно . Така или иначе, играта на тенис е голяма тренировка.

 

Силова тренировка.

 

Кой е казал, че силовата тренировка може да бъде за двама?  Този вид тренировка увеличава силата на мускулите. Идеята е единият да прави  серия от упражнения, а другият да го осигурява .


 

Танци.

 

Въпреки, че повечето хора не виждат танците като упражнения, а гледат на тях само от забавната страна, те наистина могат да бъдат една страхотна тренировка. Изберете енергични танци, като салса или народни танци, за да получите най-голяма полза от тренировката. Танцуването е добро аеробно упражнение, защото то е свързано с много движение и огромен разход на енергия. 

 

Аеробика.

 

Всяка форма на дейност, която кара кръвта ви да тече по-бързо и ви кара да използва мускулите си многократно е добра за вас. Една популярна форма на физическа активност в днешно време е груповата аеробика. Тези тренировки обикновено се провеждат в зали, а цялата група следва движенията на своя треньор. Груповата аеробика може да бъде перфектната тренировка за двойки, защото не е предназначена за конкретен пол, а и не е единично занимание.

 
Още от Sportuvai.bg ще намерите и на facebook.com/Sportuvai.bg.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване