България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

8-годишно хлапе си уреди интервю за мениджър на Донакстър Роувърс

Прочитания: 163
18.01.2013 13:01 по статията работи: Sportuvai.bg

Малкият хубостник, който виждате на снимката, е на осем, казва се Мак Уилсън и вече уреди първото си интервю за работа в живота - не какво да е, а интервю за мениджърската позиция в Донкастър Роувърс, футболен клуб от Първа лига в Англия.

 

Мак е заклет фен на отбора и след напускането на Дийн Саундърс, веднага решил да пише до ръководството и да се предложи за поста. Освен доста кратката си биография, малчуганът приложил и план, как за три години ще вкара отбора във Висшата лига.

 

Според баща му, Ади Уилсън, малкият Мак е бил направо потресен, след като Джон Райън, ръководителят на клуба, лично му се обадил по телефона да го покани на интервю.

 

"Изпратихме мейла малко на шега, а после телефонът звънна. Отговорих и не можех да повярвам, че г-н Райън отговаря на кандидатурата му за мениджърската позиция", споделя таткото.

 

"Дадох телефона на Мак и той първо си помисли, че брат му си прави шега, а после бе истински впечатлен, че лично шефът на клуба го кани на интервю."

 

Джон Райън пък споделя какво го е подтикнало, да откликне на детската молба: "Хареса ми позитивното отношение на хлапето и вярата му, че може клубът да играе във Висшата лига след три години."

 

"Аз бях луд фен на Роувърс, когато бях на осем и си представям колко бих се радвал, ако тогава шефът на клуба ми се беше обадил - щях да съм стъписан. Хубаво е да правиш такива неща, защото хората ги запомнят."

 

Мак първо ще изгледа следващия двубой на Докнкастър от шефската ложа на стадиона, а преди това ще се срещне и с футболистите. След мача ще бъде интервюиран и после разведен официално из клуба.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване