България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

6 причини да сте постоянно гладни

Прочитания: 129
13.08.2014 16:08 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

Чудите ли се защо постоянно сте гладни и не можете да спрете да ядете? Вижте защо не спирате да претърсвате хладилника, или защо при всеки възможен момент вие хапвате нещо.

Пиете прекалено много. Но това не се отнася за вода, а за различни сокове, които ви карат да ожаднявате повече. Освен това те ви карат да ядете повече, от колкото ви е необходимо и качвате така и килограми.

Гледате много телевизия. Когато постоянно гледате телевизия, вие инстинткивно огладнявате, защото ви е скучно. Също постоянно гледате различни храни по рекламите или филмите, от които огладнявате.

Не се наспивате. Проучване показва, че когато спите по-малко от 6-7 часа, приемате с 220 калории повече от нормалното. За това не гледайте телевизия до късно, а легнете да спите.

Храната е навсякъде около вас. Ако влезете във Фейсбук ще видите различни ястия, които са си направили вашите приятели, в интернет постоянно има реклами на храни, същото е по телевизията или ако излезете на разходка в центъра.

Вашите приятели посотянно излизат на вечеря. Вечерята трябва да е най-скромното ядене през деня, но когато излезете с компания, вие ядете повече и натрупвате повече мазнини.

Пропускате закуската. Ако сутринта закусите, вие ще се заситите и няма да ядете толкова през деня, но ако пропуснете закуската, вие ще сте гладни през целия ден и ще ядете постоянно.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: fitbie.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване