България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

5 места за едно бързо джиджи-биджи

Прочитания: 325
12.03.2013 18:03 по статията работи: Александра Цанкова

Къде, кога, как и защо да правите секс на обществено място

Сексът е здраве, сексът е и спорт. Следователно трябва по-често да се отдавате на любовните си импулси. Оправдания да не го правите има хиляди, но всеизвестната фраза "когато има желание, има и начин" важи и в този случай. Ако искате да разнообразите сексуалния си живот и да усетите нови вълнения, погледнете на някое от следващите места с други очи. Накратко - отдайте се на страстта в: 


Офис


Известно ви е, че ако ви хванат "на местопрестъплението" можете да изхвърчите набързо от работа. Но да не забравяме, че високите залози жънат най-високи печалби :). Най-големият късмет, който може да имате, ако ви се отдаде възможност да правите секс на работното място, е да разполагате със собствен офис, който се заключва и има щори на прозорците. Уверете се, че наблизо няма камери, а след като приключите заличете всички "улики". Бюрото е подходящ заместител на леглото, но не подценявайте и офис стола. Ако пък не разполагате с личен офис, стълбището между етажите също е вариант (като предварителният оглед на терена важи и тук).

 

f8e00ac6-6f70-eb79-f373-8a1e6159ec3d

 

Сватба


Нека си го кажем - и да ви хванат, едва ли проблемът ще е голям (все пак това е мястото, където любовта витае във въздуха). Разбира се, казаното важи само в случай, че не правите секс с булката или младоженеца (ако не сте булка или младоженец). Кога е най-подходящият момент и къде е най-удачното място, ще прецените сами. Даваме ви само един бърз съвет - не избирайте стаята с подаръците, някой закъснял гост може да ви хване "по бели гащи". Или без тях...

 

d39483ef-ec43-8604-af6f-b47ec0ee7c31



Сред природата


Изборът на място не е без значение - избягвайте бодливи храсти, поляни с коприва и други прекалено затънтени местности, които ще убият романтичното ви настроение. Ако не искате да има неприятни изненади, може да се подсигурите с одеяло. В случай, че избликът ви на любов е импулсивен, просто забравете предразсъдъците си и се отдайте на момента.

 

4706ba88-2562-6fee-3e71-46b3faaadd69



Асансьор


Тук положението е малко по-сложно - охрана, камери, портиери... Какво пък? Винаги съществува вероятността всичко това да ви се размине. Ако сте достатъчно смели да рискувате - направете го. Най-вероятно ще преживеете и лукавите усмивки, които ще срещате на входа на офиса или блока ви.

 

e6cd5869-e038-0dff-3d13-806bfbbf1091


Автомивка

Като изключим евентуалните неудобства - тясно пространство, силен шум и ограничено време автомивката е доста добър вариант за изразяване на любов :). Сапунената пяна по стъклата ще прикрие деянието ви, а навярно ще придаде и романтична нотка на случващото се. За тези, които са правили секс в кола, ситуацията няма да бъде напълно непозната. А за тези, които не са, съветът ни е - просто се отдайте на страстта и се обичайте! Само остава да си намерите подходящата автомивка :)

 

b7ab12fd-bcda-1f9f-8ac5-575c98ad4ce8

 

Още от Sportuvai.bg ще намерите и на facebook.com/Sportuvai.bg.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Be Shape Studio  5 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване