България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

10-те най-фокусирани спортиста на всички времена

Прочитания: 199
20.07.2014 15:07 по статията работи: sportuvai.bg

Списание "Mensfitness" изготви класация, която подрежда 10-те спортисти на всички времена, които са най-фокусирани към спорта. Те не са подредени по класиране, а просто са изброени 10-те най-добри сред най-добрите.



Майкъл Джордан. Безспорно той е най-великият баскетболист на всички времена. Той е кумир на всеки, който се захваща с този спорт и безспорно е първата голяма звезда на баскетбола.



Рей Люис. Състезателят по американски футбол се цепи от основните разбирания за футболистите. Той тренира и води здравословен начин на живот, не се отдава на алкохола и купоните като повечето си колеги.



Мариуш Поджиновски. Той е състезател в състезанията за най-силен мъж на планетата. В тези състезания, мъжете преместват гуми от трактор и носят различни и тежки бетонови кръстове. Няма как да не си фокусиран напълно върху този спорт, ако искаш да успееш.



Уейн Грецки. Легендата на хокея е един от най-отдадените на спорта си. Като юноша той е тренирал с часове наред да подобри удара си, който му спечелва невероятна слава.



Джон Джоунс. Състезателят по ММА е един от най-отдадените на спорта си. Той тренира без да спира часове наред и се готви за всеки един двубой по най-професионалния начин.



Коби Браян. Може да се каже, че той е наследника на Майкъл Джордан. Той също е легенда и целият му живот е баскетбол.



Роджър Федерер. Той е пример за спортно дълголетие. Федерер е рекордьор по титли от големия шлем и в продължение на повече от 10 години, той е сред топ тенисистите на света.



Раян Гигс. Той е друг пример за невероятно спортно дълголетие. Той е професионален футболист повече от 20 години и показва, че дори и прехвърлил 40-те той е в невероятна форма. За Раян футболът е целият му живот.



Кристиано Роналдо. Той е упрекван от много хора, че е самовлюбен, но той тренира усилено винаги и е фокусиран върху представянето си.



Юсеин Болт. Легендата на леката атлетика и световен рекордьор на 100 и 200м винаги е фокусиран върху целите си и се бори за това, което иска да постигне.

 

Вижте още: Храни се като олимпиец.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: mensfitness.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване