България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

10-те най-откачени масажа от цял свят (Част I)

Прочитания: 322
04.06.2014 09:06 по статията работи: Боян Кърпачев

Бихте ли се подложили на 1, 4 и 7?

Източник: Oddee

1. Змийски масаж с питони

 

1297446

 

Безплатен масаж след цял ден на обикаляне по забележителности звучи примамливо, нали? Едва ли обаче ще успеете да се отпуснете, като разберете, че в масажа дейно участите ще вземат няколко змии. Посетителите на зоологическата градина в Себу, Филипините, имат точно такава опция като допълнителна услуга.

Четири гигантски бирмански питона с общо тегло от 250 кг се плъзгат върху телата на посетителите, осмелили се да легнат на удобното бамбуково легло. Питоните, наречени Мишел, Уолтър, И Джей и Даниел, изяждат по 10 пилета всеки ден преди да застъпят на служба, за да се пресече всеки порив на глад, който биха имали спрямо клиентите.

Запознати споделят, че движението на змиите върху тялото по време на 10 до 15-минутните сесии действа терапевтично и успокояващо.

 

 

2. Кактусов масаж

 

1297447

 

Може и да ви звучи болезнено, но според офертата на хотел в курорта Пунта Мита в Мексико, масажът с кактус Хакали е абсолютно безболезнен и помага за хидратирането на кожата. За успокоение на желаещите ще кажем, че всички бодили на растението са предварително махнати. В сайта Jenite.bg можете да видите още няколко нелепи разкрасяващи процедури. Цената? Скромните 250 долара.

 

 

3. Гъделичкащ масаж

 

1297448

 

В Мадрид, Испания, се предлага вид масаж, който малко хора биха определили като релаксиращ. В CosquilleArteSpa всъщност използват деликатни техники на гъделичкане за облекчаване на стреса на клиентите. Масажните терапевти внимателно прокарват пръсти и меки пера по гърбовете на клиентите, в зависимост от границата им на гъдел. Въпреки че повечето клиенти се стягат при първоначалния допир, те остават много по-спокойни и отпуснати след процедурата.

30-минутна сесия струва € 25 ($ 35), а за един час цената е € 45 ($ 60).

 

4. Масаж със сатъри

 

1297771

 

Да, и такава услуга съществува. В Тайван такъв масаж се прави само на достатъчно смелите хора. Масаж със сатъри се практикува от поне 2000 години в Китай. Смята се, че остриетата освобождават натрупаната енергия в тялото, увеличават притока на кръв и премахват токсините.

10-минутен сеанс струва около 3,30 щатски долара. 

 

5. Слонски масаж

 

1297772

 

Ако чувствате напрежение в ломбалната област, на вашите услуги ще се притече най-добрият масажист - слонът. Три-тонното животно е специално обучено да не стъпва с голяма сила и да изпълнява деликатната задача с финес. Масажите се извършват в туристическия парк Чианг Май в Тайланд.

 

 

Към #6 до #10 >>>

Източник: Oddee
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Виж всички препоръчани места за спортуване