България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

10-те най-откачени масажа от цял свят (Част II)

Прочитания: 288
05.06.2014 09:06 по статията работи: Боян Кърпачев

Бихте ли се подложили на 1, 4 и 7?

От 1 до 5 >>>ТУК<<<

 

И продължаваме директно с #6

 

6. Масаж на гондола

 

1297924

 

Едва ли е изненада, че в най-романтичния град в света се предлага такава глезотийка. След обиколка по каналите, гондолата се отправя към частна лагуна за релаксиращ масаж.

 

7. Масаж с африкански охлюви

 

1297925

 

СПА центрове в Русия, Англия и Япония са извели масажа на лице до нови висоти. Смята се, че слузта на охлювите помага за възстановяването на кожата, премахва бръчките, белезите и следите от изгаряния.

Процедурата включва 3 охлювчета, които се "разхождат" по лицето, за да оставят слузта, за която се предполага, че възстановява кожата.

 

8. Шамарен масаж

 

1297923

 

В историята на човечеството плесницата винаги е била надежден и универсален индикатор за отрицателна реакция. Но шамарите на лицензираните масажисти са от друга порода. Шикозното изкуство на шамарена терапия се упражнява предимно в Тайланд. Единствените двама масажисти извън тази страна се подвизават в Сан Франциско, Калифорния, САЩ.

Терапията, основана на шамари, обещава различни ползи, включително намаляване на бръчките, отслабване на лицето и заличаване признаците на стареене. Няма официални данни за броя на серифицираните "масажисти", но се смята, че традицията започва от преди повече от 100 години.

 

9. Яйчен масаж за бебета

 

1297926

 

Старо китайско поверие гласи, че подстригването на бебето във втория ден от втория лунен месец носи късмет. След подстрижката главата на бебето се масажира с твърдо сварени яйца. Няма твърде много информация защо се прави това.

 

10. Огнен масаж

 

1297927

 

Странно, но на някои места по света, подпалването на хората се смята за лековито. Лечението с огън е особено популярно в традиционните китайски болници по време на зимните месеци. Парче плат се поставя на гърба на болния и се полива с лесно запалима течност. И се запалва. Гасенето става с помощта на друго парче плат. Процедурата не е болезнена и помага при отслабване.

 

 

Още:

 

    Еротична йога (18+)

 

 

    10 шокиращи сексуални традиции от цял свят

 


    13 родители с малоумно поведение

 

 

И още:

Алкохолът не прощава на никого


И ако си мислите, че само алкохолът не прощава, то вижте какво правят метамфетамините и стероидите.

 

 

 

Посетете и нашата фейсбук страница!

Източник: Oddee
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване