България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

10 актьора, които преди това са били кечисти

Прочитания: 887
16.07.2014 11:07 по статията работи: sportuvai.bg

Напоследък много от кечистите се пренасят в по-малко опасното актьорство. Там те извършват всяка опасна сцена с дубльори и каскадьори, докато в кеча може да се наранят.

10. Рик Светкавицата. Неговата кариера в кеча продължава невероятните за спорта 36 години. Неговата филмова кариера не е внушителна, той участва в клипчетата на играта Command & Conquer, което се доближава до филмите.

9. Ранди Савидж. Неговото истинско име е Рандъл Пофо и е спечелил Интерконтиненталната титла на световната федерация по кеч. Неговата филмова кариера започва през 2002г., когато играе в популярния филм Спайдърмен.

8. Стийв Остин. Леденият е спечелил 18 титли в цялата си кариера в кеча. Неговият дебют в киното е във филма Свободна игра, където затворници играят американски футбол срещу пазачите. След това кариерата му върви на горе и се снима в множество филми, в повечето като главен герой.

7. Пол Лавеск. Той е познат още като Трите хикса и от 1994г. насам е спечелил 23 титли на световната федерация по кеч. Той е една от звездите във филмите Блейд.

6. Хълк Хоган. Той е може би един от най-известните кечисти. В актьорството се справя също толкова добре, колкото в кеча. Той се снима в редица филми в различни жанрове. Впечатление прави, че играе като бавачка в комедиен филм.

5. Ранди Кътър. Той е бил състезател по смесени бойни изкуства и се е пробвал в кеча неуспешно. След това в киното успява да сполучи. Той взема участие в Кралят на скорпионите и Непобедимите.

4. Джон Сина. Той е може би най-нашумилия кечист в момента. Паралелно с кариерата му в кеча, филмовата също се развива. Той се снима в множество филми, най-известния от които "Пехотинецът".

3. Андре Русимов. Той е познат още като Андре Гиганта. Той е болен от болестта гигантизъм, което не му пречи да се включи в световната федерация по кеч. Най-запомнящата му се роля е във филма Принцесата булка.

2. Роди Пайпър. Той е приет в залата на славата на кеча през 2005г. и е една от легендите на този спорт. Филмовата му кариера също е забележителна, най-запомнящият му се филм е Те живеят.

1. Дуейн Джонсън. Скалата е може би най-известният кечист сред актьорите и най-известния актьор сред кечистите. Той е шампион на федерацията 16 пъти. А филмовата му кариера е невероятна. Той участва в невероятните филми Кралят на скорпионите, Доносник, Херкулес и много други.

 

Вижте още: Секси пребивания.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Be Shape Studio  5 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване