България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Най-гъзарските фитнес зали на света

Прочитания: 999
06.08.2013 17:08 по статията работи: Александра Цанкова

Източник: http://www.gymbox.com

Фитнес! Благодарни сме му, че ни помага да свалим някое друго килце, да възвърнем самочувствието си, да водим по-дълъг и здравословен живот. Накратко - благодарим му, че го има. Говорейки за фитнес, често правим асоциация с Щатите. Да, изграждането на тренировъчни клубове е спортна дейност номер 1 в САЩ, според проучване на Американската спортна асоциация. Статистиката сочи, че около 43 млн американци имат членска карта за фитнес. Но къде по света се намират най-красивите, перфектно оборудвани и съответно най-скъпи фитнес зали в света, вижте в следващите редове:

 1002915Златният клуб (Gold’s Gym) - САЩ

Меката на културизма! Веригите "Gold" се смятат за най-успешните фитнес зали за студенти. Тази сграда е класическа смесица от старата фитнес генерация с новата. И всичко това - поместено в 3 перфектни етажа. Поместен в списъка на ESPN със 100-те най-важни спортни съоръжения, тази фитнес зала със сигурност трябва да се посети от ценители.

 

 

 

 

 

 

1002912Тигър Муай Тай (Tiger Muay Thai) - Тайланд

Добре дошли в света на бойните изкуства! Никъде другаде на тази земя няма да намерите по-подходящо място да тренирате бойни спортове от това. Предупреждаваме - за да прекрачиш този праг, трябва да си истински мъж! Или най-малкото - мъжко момиче. Муай Тай, ММА, кикбокс - избирате вие. За по-духовно настроените, клубът предлага йога и будистки практики.

 

 

 

 

 

1002914Уелнес скай (Wellness Sky) - Белград, Сърбия

Сградата, наричана навремето "Дунавско цвете" и готвена за сръбски ресторант, днес е една от най-скъпите фитнес зали в света с уникален дизайн и бонус - СПА център. Спираща дъха гледка назърта от прозорците, а велики светила във  фитнеса чакат да ви преобразят. Райско!

 

 

 

 

 

 

1002916Залата на Глейсън (Gleason’s Gym) - Бруклин (Ню Йорк), САЩ

Отворила врати през далечната 1937 г. и известна като най-старата боксова зала в страната, "Глейсън" е истинско парче вкусен американски пай. 14 000 м/кв. боксови рингове, носещи далечна история и дълбока слава. Списъкът на гигантите, минали през прага ѝ доказва думите ни: Мохамед Али, Джо Фрейзър, Сони Листън, Лари Холмс, Джордж Форман. Вечни филми като "Raging Bull" и "Midnight Run" са заснети именно на това свещено място. Моментално го отбелязваме в списъка с места, на които трябва да се насладим (и да потренираме) отблизо.

 
1002913Кери Център Хотел (Kerry Center Hotel) - Пекин, Китай

38-ярдов басейн, два закрити тенис корта, 256 ядра джогинг писта, над 70 от най-модерните кардио уреди. Нужно ли ви е още нещо? Да? Добре: бадминтон и скуош кортове, още един басейн, но този - с джакузи, както и много секси професионални треньори. Е, хайде да не бъдем алчни и да се задоволим с това. На този етап ;)

 

 

 

 

 

 

1002920Gymbox - Лондон, Великобритания

Помещаващ се в стар театър, лондонската фитнес зала се нарежда достойно сред най-скъпите спортни съоражения в света. Тя грабва с модерна визия, звук и светлина. Черно-неоново осветление и DJ зад пулт се грижат за доброто настроение на спортуващите. Не се подвеждайте от клубната атмосфера. Тук наистина се работи здраво. Бягащи пътечки, интензивна йога програма, вдигане на тежести - все неща, от които можете да се възползвате там. Още по-прекрасно е, че в Лондон са помислили и за велосипедистите. Точно те спокойно могат да оставят колелото си на ремонт под покрива на Gymbox.
Следва продължение...

 

 

Докато го чакате, минете оттук: facebook.com/Sportuvai.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване