България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Да завъртим педалите към фитнеса

Прочитания: 172
22.07.2014 15:07 по статията работи: Деси Иванова

Източник: foter.com

Аз не мога да карам колело толкова дълго!

Искаш да кажеш, че краката ми ще въртят педалите в продължение на 1 час, без никаква почива?
Такава ли е вашата реакция, когато някой ви натисне да бъдете малко по-усърдни в работата си във фитнеса? Не се предавайте, когато срещнете предизвикателство. Тялото ви е много по-силно, отколкото подозирате.
1341518 

Все пак има някой неща, които трябва да запомните. Направете си малка загрявка. През този 1 час, прекаран на колелото, трябва да успеете да включите загрявка от поне 5-10 минути, вариации на каране от 20-25 минути, надпревара и разбира се възстановяване. Не си мислете, че да въртите педалите във фитнеса е страдание. Просто трябва да умеете да разпределяте интервалите във времето. Редувайте каране прави и седнали, за да натоварвате различни групи мускули, когато усетите изтощение отделете си време за почивка и не се претоварвайте. Трябва да умеете да оформяте времето си прекарано във фитнеса приятно. 

 

За да можете успешно да влезете във форма и да се чувствате добре по време на тренировки, трябва да сте отговорни, целенасочени и постоянни. Следете оборотите си постоянно, свикнете да ходите във фитнеса по едно и също време и никога не се предавайте. Първите две седмици ще ви е трудно, но след време няма да можете да излезете от фитнеса. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване