България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Чудният Изток на Стара планина

18
апр 2024
Прочитания: 361 2  2
от Александър Македонски

Oбичате ли да карате колело сред природата, далеч от шумните и мръсни пътища?

Велоклуб „УСТРЕМ“ - Варна, ви кани на традиционния си велопоход „Чудният Изток на Стара планина“.

Източна Стара планина е малко популярна част от България, но е много подходяща за велотуризъм, поради по-малките денивелации. Това е едно от най-красивите кътчета през пролетта, когато природата показва най-голямата си прелест. Очакват ви върхове, гъсти гори, водни красоти и панорамни гледки от планинските била и язовирите в Източна България. Ще можете да се порадвате на морето, най-красивите водопади в Източна Стара планина и карането на каяк по река Камчия.

За да бъде по-интересно, всяка година променяме маршрута и този път също ви очакват много изненади. Ще тръгнем от Търговище и за 5 дни ще достигнем до Варна. През това време ще се насладим на билото на Преславската планина, яз. Тича, Веселиновските водопади, с. Аспарухово, яз. Цонево, билото на Камчийска Стара планина, р. Армера, р. Камчия, КК „Камчия“.

 

Подробно описание, цени, условия за участие и задължителна екипировка можете да видите тук: http://ustrem-bg.com/news-action-view-nid-34.htm

 

Записване и плащане на капаро за нощувки и каяци до 19.04.2013г.

Коментари
Най-нови
Най-стари
2
Marilyn Wolff30.04.2013 13:04:57
Тоя е ужасен! Не е здраво толкова да напрежаваш тялото си! Вижте как са се лъснали мускулите му! Катастрофа какво промовирате за позитивно отношение към тялото!
Отговори 0 0
1
Диди Иванова01.04.2013 16:04:14
Силно препоръчвам! Ще се насладите както на страхотните маршрути в Източна Стара планина, така и на незабравими природа и гледки!! :) А и (не на последно място) компанията на Устрем-ци никак не е за изпускане! Моето първо каране с тях бе точно на този поход през 2012та. Покарахме доста, намерих добри приятели... освен това от тях научих много! :))
Отговори 0 0
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване