България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Четвърти благотворителен турнир по женски футбол

Прочитания: 150
12.09.2011 11:09 по статията работи: Красимира Динева

Турнирът се организира на всеки три месеца и парите от него се даряват на деца, домове и социални институции

Източник: inm.com

Ето това събитие очакваме с огромно нетърпение – четвъртия благотворителен турнир по женски футбол! Той ще се случи след броени дни и по-точно - в неделя (18 септември), на игрището в ж.к Младост, София. Изненадата: момичетата ще играят под звездите, защото двубоите ще започнат в 19:00 часа и се очаква да приключат към 21:00.

Припомняме, че основната идея на организаторите е турнирът да се провежда на всеки три месеца и събраните от него пари да се даряват на нуждаещи се деца, домове и социални институции.

Благородната кауза този път цели подпомагане лечението на шест годишната Ния. Момиченцето е с онкологично заболяване и се намира в начален стадий на лечение.

Билетът за футболната среща е символичен и представлява весела хартиена рисунка под формата на значка, направена от деца, на стойност 5 лева. Разбира се, всеки има право да дари и повече, ако желае. 

"Нека заменим неделната кино вечер с неделна футболна вечер! От наша страна обещаваме много голове, смях и атрактивен футбол", надъхват ни организаторите на страницата си във фейсбук.

Схемата на дамските отбори, които ще се включат с състезанието, все още не е известна, но сме сигурни, че ни предстои да наблюдаваме на терена само първокласни и качествени играчи.

Очакванията ни са за едно страхотно футболно събитие, с много позитивни емоции, усмивки и надежда ;)

Така че, ако искате да се забавляваме заедно в неделя, знаете къде да ни намерите :)

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване