България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Често допускани грешки при поставянето на залози онлайн

Прочитания: 718
08.08.2019 12:08 по статията работи: sportuvai.bg

Залозите в онлайн пространството са едно от най-големите улеснения, които са създавани след раждането на интернет. Можете да се включите чрез всяко едно мобилно устройство, да участвате във всяко футболно дерби, боксов мач, състезание и какво ли още не. Приликата между интернет и спорта е само една – двете дават безкрайно много възможности. Комбинирайте всичко това с онлайн залозите и печелите милиарди възможности не само за забавление, но и за много сериозни печалби. Говорейки за последните, всеки начинаещ трябва да се подготви за някои основни грешки. Според експертите, те са гарантирана традиция, но в случай, че не искате да ги правите, предлагаме няколко съвета:

 

1. Потърси експертно мнение

Няма значение дали изборът е футбол или баскетбол, трябва наистина да проверите какво смята света за спортния изход. Със сигурност ще послушате сърцето си, но както сте забелязали, фактите не се интересуват от чувства и ако един отбор се представя зле от началото на сезона, много трудно би могъл да се възроди като феникс, дори и да е вашият любим. Ето защо има достатъчно сайтове като winbet, които с удоволствие биха сравнили в процентно изражение какъв е очакваният край на определеното спортно събитие. Не е срамно да сте начинаещ играч, всички започват отнякъде, срамно е да не използвате секцията "Стратегии и прогнози", тя спасява животи, а понякога и пари!

 

2. Всички подробности са важни

Да приемем, че довечера искате да залагате на Манчестър Юнайтед срещу отбор като Куинс Парк Рейнджърс. Очаквате червените дяволи да прегазят бедните рейнджъри, а вместо това с някаква мъка успяват да направят равен. Защо се случва така? Едва ли рейнджърите са успели да привлекат Моуриньо, а той след себе си да е взел всички свои любими футболисти. Обикновено се оказва, че някои отбори са съгласни на равенство и една точка, особено след като предстоят важни сблъсъци на европейско ниво. В други случаи просто искат да запазят важните футболисти за следващото дерби, понякога и контузиите изиграват лоша шега. А всичката тази информация е достъпна и пропускът ѝ обикновено коства пари, горчив вкус и разочарования. Малко повече информация винаги спасява мача.

 

3. Малките стъпки

Хазартът обича смелите, но не и глупавите играчи. Ето защо всяко начало може да се радва на малки залози и малки печалби. Започнете скромно, плувайте малко в тези води, преценете дали наистина искате да се впуснете в това приключение, дали говорим забавление или сериозни намерения. Отговорът на всички тези въпроси може да спести много главоболия, освен това, опитът от тях ще бъде наистина безценен. Добавете и натрупаната информация, за да може да сте сигурни, че след няколко мача няма да проклинате цялата футболна вселена.

 

4. Проверете букмейкърите

Добре, печелите определена сума и оставате щастливи и очаровани от факта, че за първи път не сте мръднали повече от един пръст, за да получите пари. Макар и това да е така само на думи, вие много добре знаете колко точно нерви сте инвестирали в тези 90 минути. Сладката победа е много приятна, но ще трябва да ви разочароваме. Знаехте ли, че другият букмейкър предлагаше по-добри коефициенти – winbet са пример за сайт, който често се конкурира с комерсиалните букмейкъри за залози. Точно така, много често един и същи залог може да предложи много по-сериозни приходи, но отново трябва малко повече внимание. Добрата новина е, че има достатъчно букмейкъри, които пазят вашите интереси, защото те печелят, когато печелите и вие – не чакайте, а ги потърсете.

 

5. Твърде много залози

Решавате, че сте абсолютен експерт и нямате нужда от повече съвети. Пускате повече залози, готови сте по всяко време да изтеглите определената печалба (услуга, предлагана само от реномираните букмейкъри). Изведнъж се оказва, че не можете да следите 10 мача едновременно, а точно фактът, че имате само 1 чифт очи ще започне да ви коства пари. В друг случай, можете да поставяте залози на различни спортни дисциплини. Има футболен мач в 4 часа, баскетболният започва в 5, а тенисът е в 4 и 30. Колкото повече енергия се разпилява в следенето на всички едновременно, толкова по-голям е шансът да се разделите с парите си.

 

Бонус: Изберете правилният букмейкър

Никога не правете грешката да се подвеждате от високите коефициенти на някои сенчести букмейкъри. Онлайн хазартът е много добре регулирана машина от държавния апарат и трябва да разполага с огромно количество сертификати, както и доказан капитал. Бонус точки може да дадете на онези компании, които са спечелили някоя друга награда за качество и изобщо не се притесняват да разкрият информация като "Колко милионера направихме тази година". Да, хазартът може да създава милионери, но законният хазарт, всички останали просто използват обещанията и се надяват на заблудените новаци да оставят парите си именно при тях – не го правете!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Виж всички препоръчани места за спортуване