България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Фитнес режимът на звездите

Прочитания: 867
12.09.2017 16:09 по статията работи: Sportuvai.bg

Замисляли ли сте се някога какво е да си звезда и кои са тъмните страни, свързани с поддържането на блестящия имидж?

На първо място знаменитостите, въпреки и да имат безгранични материални възможности, всъщност подбират много внимателно храната си и прекарват по-голяма част от времето си във фитнес залата, трудейки се здраво върху фигурата си. Tе са подложени на голямо физическо напрежение на сцената и на снимачната площадка и се налага постоянно да поддържат добра форма, особено когато трябва да съчетават пеене с танци.

 

Кои са упражненията, поддържащи безупречните тела на звездите?

 

Скарлет Йохансон

Скарлет е сред известните вегани, които се придържат към стриктна диета. За да поддържа завидната си фигура, Скарлет прибягва към тренировки по ММА, вдигане на тежести, бойни изкуства и 90-минутни кръгови тренировки няколко пъти седмично. Тя залага на различни спортове и разнообразни тренировки, за да поддържа формата си. 

 

Клои Кардашиян

Клои задължително тренира със сауна костюм, за да загрява тялото си повече, докато е във фитнес залата и съответно да се поти и да изгаря по-голямо количество калории,той й помага значително за ефективността на тренировките. Много специалисти също потвърждават, че сауна костюмът е много ефективен, но също така може да ни дехидратира. 

Кейт Ъптан

Според личния й треньор, тя тренира 6 дни в седмицата, поне по 1 час. Тя залага на кръгови тренировки като набляга на вдигането на тежести. Кейт обича кардио тренировките и не прави дълги почивки между отделните упражнения.

Натали Портман

Около година преди старта на снимките за "Черния лебед", Натали започва да тренира в балетната зала за сцените във филма по 5 часа дневно. Тя взима уроци по балет като винаги започва с класическия екзерсиз. Танците са прекрасен начин да останем във форма.  

Деми Ловато

Певицата не веднъж е споделяла, че фитнес залата е нейното любимо убежище, в което прекарва цели 4 часа на ден. Всяка нейна тренировка започва с 90-минутна смесица от различни бойни изкуства, след което работи за всяка част от тялото отделно и завършва с 30 минути по-леки упражнения за възстановяване. 

Бийонсе

Бийонсе е известна със стриктния си изморителен фитнес режим. В тренировките й са включени елементи от бокса, упражнения с въжета и спринт по няколко дни в седмицата. 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Be Shape Studio  5 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване