България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Урок по Зумба от Sportuvai.bg на Фамилатлон

Прочитания: 685  27
14.05.2012 15:05 по статията работи: Sportuvai.bg

Sportuvai.bg взе участие на четвъртия по ред празник на семейството, спорта, творчеството и здравословния начин на живот Фамилатлон. Основната мисия на сайта перфектно кореспондира с идеята на събитието, затова нашият екип бе в собствени води сред хората, избрали спорта и здравословния начин на живот, пред това да прекарат съботния ден у дома.

 

Десетки хора участваха на колелото на предизвикателствата на Sportuvai.bg и мнозина си тръгнаха с подаръци след успешно изпълнение на: шпагат, челна стойка, 10 клякания, 10 лицеви опори, 10 подскока на един крак или 10 м. патешко ходене :). Да знаете, че ако срещнете накой с тениска или шапка на сaйта, то той е бил подлаган на нечовешки изпитания, за да се добере до подарък и затова ги носят с гордостта на завоевател.

 

Фамилатлетите, които пък не знаеха своето спортно призвание, можеха да завъртят колелото на съдбата, което определяше какво ще тренират в следващата една година. Не всички останаха доволни, затова потърсиха в сайта нещо друго, което да ги грабне. Всички имаха възможността на място, в парка, на осигурен от нас компютър да намерят подходящо място за спортуване за тях и техните деца.

 

Кулминацията и изненадата на нашето участие на Фамилатлон бе Нора, инструктур по Зумба, която проведе открит урок за всички. Градусът на забавлението се повдигна за всички около Голямата сцена.

 

Оказа се, че повече от 4000 родители и деца са участвали в събитието, за което трябва да благодарим на Асоциация Родители, Националния център за безопасен интернет, Националния център "Европейски младежки програми и инициативи” и Столична община.

 

Спортният празник бе открит от столичния кмет Йорданка Фандъкова. Сред официалните гости бяха заместник-министъра на образованието Милена Дамянова, председателят на Държавна агенция за закрила на детето Калин Каменов и кметът на район "Лозенец" Любомир Дреков.

 

Повече от 40 спортни клуба пък се включиха с атрактивни демонстрации и състезания по бадминтон, капоейра, айкидо, паневритмия, спортно ориентиране, стрелба с лък, роботика, катерене, петанк, йога и още много други.

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване