България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Тридневна латино фиеста с Памбос

Прочитания: 242
21.03.2013 10:03 по статията работи: Александра Цанкова

Задава се Третият национален салса конгрес в Стара Загора

Този уикенд България танцува! За трета поредна година "Pambos Dancing Center” събира на едно място едни от най-добрите инструктори по латино танци от страната и чужбина и прави възможно провеждането на едно от най-мащабните събития в този стил у нас – Третият национален салса конгрес. От 22-ри до 24-ти март Стара Загора ще се превърне в столица на горещите ритми. В сърцето на България ще се съберат над 1000 верни почитатели на латино музиката, за да направят Третият национален салса конгрес едно неповторимо изживяване, изпълнено с усмивки, танци и магично очарование.

 

Специален гост на събитието, пристигащ директно от Лондон, ще бъде Leon Rose, световноизвестен инструктор по латино танци. Присъединилите се към тридневната салса фиеста ще имат възможността да почерпят от опита на салсероси от Гърция, Румъния, Сърбия, както и от треньори от почти цяла България. Третият национален салса конгрес ще събере на една сцена най-добрите инструктори по латино танци от Шумен, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе и Велико Търново. Всички те ще зарадват феновете на горещите ритми с уникални хореографии, артистични шоу програми и най-важното - изобилие от положителни емоции.

 

Посетилите грандиозното събитие ще имат възможността да се докоснат до стилове като салса, бачата, кизомба, афро денс, ча-ча и да почувстват емоцията, красотата и страстта, които те носят.  

 

Ако обичате танците, музиката, забавленията и горещите партита, това е вашето място. Стара Загора, 22 – 24 март, хотел Верея. За да усетите атмосферата на Националния салса конгрес, ви връщаме една година назад:

 

 

 

 

Още от Sportuvai.bg ще намерите на facebook.com/Sportuvai.bg.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване