България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Тренировка за двойки

Прочитания: 299
28.01.2014 13:01 по статията работи: Елена Стайкова

По случай наближаването на Св. Валентин сме ви подготвили едно по-различно предложение за прекарване на времето в компанията на партньора ви. Традиционните романтични срещи настрана, време е за по-забавно и изпотяващо сближаване.

 

 

Ето няколко идеи за упражнения, който можете да правите заедно.

 

 

 

Упражнение за корем с медицинска топка

 

Застанете на колене с гръб един към друг и с бавно извиване настрани подайте топката на партньора си, който, извивайки се на другата страна, я подава отново на вас. Продължете подаването за 60-90 секунди в едната посока и след това сменете в другата.

 

1174989

 

 

 

Напади

 

За това упражнение е необходимо да имате добра координация заедно. Застанете с лице един към друг на около метър разстояние и се хванете за ръце. Направете напад с десния крак напред, докато партньорът ви прикляка с левия крак назад. Сменете посоката и направете напад с левия крак назад, когато партньорът ви прави напад с десния крак напред. Повторете 12 пъти и сменете краката.

 

1174992

 

 

 

Лицеви опори с приклякане


Застанете в поза за лицеви опори като партньорът придържа краката ви. Направете колкото можете повече лицеви опори. Заедно с движението на тялото ви надолу, партньорът ви прикляка, държейки краката ви с изпънати ръце. Направете 10-20 повторения във всяка позиция.

 

1174995

 

 

Тренировка за трицепс


Накарайте партньора си да приклекне с гръб и рамене, опрени в стената, и вдигнати нагоре ръце. Бедрата трябва да са успоредни на земята и да образуват прав ъгъл в коленете. Приклекнете с гръб към партньора и поставете длани на коленете му.. Придвижете се надолу докато лактите ви образуват прав ъгъл и повторете 20 пъти, докато партньорът ви остава приклекнал, след което сменете позициите.

 

1174993

 

 

Подаване на топка


Вземете топка и застанете с лице един към друг на 2-3 метра разстояние и с леко присвити колене. Започнете да се движите бързо в едната посока, докато си подавате топката. Сменете посоката и продължете 30 секунди.

 

1174990

 

 

"Дай пет"


Застанете в поза за лицеви опори с лице един към друг на около метър разстояние. Спуснете тялото си към лявата си ръка, върнете се в изходна позиция и след това се наведете към дясната. Партньорът ви прави същото, но в обратната посока. След всяко повторение вдигнете лявата си ръка напред, за да докоснете дясната ръка на партньора. Направете 12 повторения като сменяте ръката, която вдигате.

 

1174997

 

 

На забравяйте разтягането преди да си вземете душ заедно.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Be Shape Studio  5 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване