България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Телефонен терор за Попето

Прочитания: 214
27.03.2017 12:03 по статията работи: Sportuvai.bg

   Капитанът на националния ни отбор Ивелин Попов разкри след победата с 2:0 над Холандия, че преди световната квалификация е бил подложен на телефонен тормоз от играч на съперника. Съотборникът на Попето в  Спартак (Москва) Куинси Промес постоянно му се заканвал. Българинът обаче си траел и решил да действа на терена.

 

"Не се спря! Пет пъти ми звъня вчера, но не му вдигах телефона", разказа с усмивка Попов. "Още докато бяхме в Русия не спря да ми се заканва, ама видяхте какво стана...", доволен е капитанът на България. "В настроение сме всички. Здраво стъпили сме на земята, знаем си възможностите и трябва да продължим в същия дух и да подобрим още малко играта. Нямаме футболисти на топниво, някакви звезди, да разчитаме на тях. Всеки помага на другия. Само така и видяхте, че вкарахме два гола. Холандия нямаше чисто голово положение", добави Попов.  

1883577

 "Ще се трудим, българският фен е изстрадал много от негативни резултати. Ще вървим в тази посока, да надграждаме. Треньорът ни каза: През седмицата тренирахме перфектно, покажете това, което тренирахте и в мача", сподели капитанът. 

 

 

източник: www.sportal.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване