България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Танците на пилон не са това, което бяха

Прочитания: 140
04.07.2013 14:07 по статията работи: Кирил Русев

Каквото и да сте си мислили за танците на пилон, забравете го

Източник: Колаж: FitWell.bg

И ние се приобщаваме към възгласа на Fitwell.bg и казваме "леле-мале"! Невероятни танци на пилон ще спрат дъха ви и ще обърнат света ви с краката нагоре. Нека не ви държим под напрежение и ви покажем точно за какво става въпрос.

 

 

Не знам какво си представяте като чуете "танц на пилон", но отсега ви казвам, че ви е бедна фантазията. Ако някога ви не е налагало да се катерите по вертикален прът или въже, сигурно знаете каква сила се изисква само, за да не се свлечете надолу по тях. Хайде сега да приемем, че ви се налага да изпълните нещо много по-сложно от това. Толкова сложно, че да изглежда като комбинация от най-впечатляващите изпълнения на халки и успоредка, които сте виждали през живота си... защото от това, което ще видите, определено ще останете с убеждението, че пилонът е достоен за Олимпиада.

 

 

Да, акробатиката на пилон определено е спорт и дори съществува международно състезание по него. Тазгодишното му издание ще се проведе на 30 ноември в Сингапур и за да ви подготвим за него, най-добре ще е да ви покажем на какво е способна абсолютната победителка от 2012 и 2011 година. Тя е от Финландия и носи непроизносимото на български име Oona Kivelä

 


 

 

 

Ето и още главозамайващи материали от любимите ни колеги от Fitwell.bg:

 

Боровинкова свежест в чаша

 

 

Когато те наръфат комарите...

 

Коя гравитация?

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване