България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Спортът и танцът изглеждат различно, погледнати от 540-градусов ъгъл

Прочитания: 113
22.10.2013 17:10 по статията работи: Боян Кърпачев

Източник: snapdragonbooth.com/

130 HTC One смартфона са използвани от компанията Qualcomm, производител на процесорите, които са вградени в телефоните, за да се изфукат с мощността им. Характеристиките на техния продукт не ни интересува безкрайно много, а по-скоро искаме да ви покажем начинът, по който го показват.

 

 

Уникалната по рода си "фотокабина" е обградена от телефоните, а визуалното поле може се занема от 5400. Камерата на всяко мобилно устройство може да се задейства синхронизирано, а наслагването на кадрите може да се види в невероятни гифове на сайта на производителят на процесори.

 

Резултатът е всъщност доста приятен. Въпреки че се съмняваме в случайното преминаване покрай "кабината" на дресировачи на кучета, брейк танцьори, йога инструктори или огнедишащи артисти, признаваме, резултатът е меко казано впечатляващ.

 

 

Всъщност ателието е пътуващо и всеки може да се възползва от него, за да покаже таланта си или просто да си го запази в неповторим вариант. Посетителите на сайта могат да гласуват за града, в който да отиде то. И, о, чудо, всички градове са в САЩ. Нищо, ще завършим с редовното изречение за добрите световни практики или технологии, които никога няма да видим на родна почва - "Надяваме се скоро и в България". :)

 

 

Сега вижте "спонтанно" заснетото около тази кабина:

 

 

 

 

 

 

 

Ето и един асана .gif, направен с помощта на телефоните:

 

 

 

 

 

 

 

И екипът, реализирал проекта :)

 

 

 

 

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване