България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Спортувай според зодията си

Прочитания: 429
13.01.2017 11:01 по статията работи: Стефан Крекманов

Виж кой спорт отговаря на зодиакалния ти знак

Източник: foter.com

Търсиш място, на което да заведеш баща си (или гаджето), който е спортен фен? Търсиш тема за разговор с нови приятели или се опитваш да влезеш във форма? Просто разбери зодията и хвърли едно око на написаното отдолу.

 

ОВЕН - Когато става дума за тези огнени същества, самостоятелните спортове са им любими. Защо? Тяхната планета е Марс, древният бог на войната, вдъхновявал гладиатори и императори. А спортът отговарящ на някогашните гладиаторски битки е борбата. Заедно с бокса, те са истински тест за силата и способностите на един боец. И ако има нещо, което вдига адреналина, то това са боксът и борбата. А ако има нещо, което представителите на зодията обичат, то това е адреналина.

 

ТЕЛЕЦ - Американски футбол! Или спорт, в който мелето е на макс! Отбор съставен от мъже, които се държат като бикове - знакът на телеца. Когато става дума за това да не отстъпваш и да си твърд като скала, това е задача за този зодиакален знак.

 

БЛИЗНАЦИ - Те харесват спортове, които останалите зодии предпочитат само да гледат. Всичко, което показва тяхната интелигентност и пъргавост като гимнастика, фигурно пързаляне или ски, е за тях. Но пък ако са от по-мързеливите - по-скоро шах.

 

РАК - Раците обичат отборните спортове поради две причини: отбор значи семейство, а феновете са семейството ти на терена. Повечето от тях обичат футбола или баскетбола, но има и такива, който обичат спортовете на семейните събирания - 4 х 100 със салата. 

 

ЛЪВ - Лъвовете, като огнен знак, харесват самостоятелните състезания. Затова за тях най-подходящ е тенисът. Освен, че е състезание един срещу друг, тенисът предлага и голямо шоу за зрителите. Това адски много се харесва на един лъв.

 

ДЕВА - Девите харесват спортове, в които е нужна точност и прецизност. Нещо като дартс или голф. Пердставителите на този знак са на седмото небе от щастие, когато уцелят право в 10-ката.

 

ВЕЗНИ - За везните особено подходящи са отборните спортове. С едно малко условие - отборът да е съставен от двама играчи. Всичко от спортните танци през зимата, до плажния волейбол през лятото. Няма нищо по-хубаво за везните от това, да споделиш емоцията от победата с близък човек.

 

СКОРПИОН - Скорпионът обича фокуса и вниманието, които трябват за достигане на перфектност. Но това, което обожават, е да са на ръба. Когато са по-млади, се занимават с пейнтбол или видео игри със стрелба. С възрастта, обаче, се ориентират към бънджи скокове, скачане с парашут или делтапланеризъм.

 

СТРЕЛЕЦ - Както подсказва самото име, представителите на зодията имат точен мерник. Затова, най-добре да се ориентират към спортната стрелба или стрелбата с лък. Стрелецът се стреми винаги да остане съсредоточен, като точно затова не обича шума на тълпата. 

 

КОЗИРОГ - Козирогът харесва природата. Те са силни и жилави, точно като една планинска коза. Затова спортът, към който трябва да се ориентират, е добре да ги тласка към планината. Катеренето и маунтенбайк-а са много препоръчителни. Те развиват сила, но не трябва да се забравя, чв са и много опасни. А за тези, които не харесват опасностите, планинското ориентиране е идеално.

 

ВОДОЛЕЙ - Като родени през зимата, водолеите нямат проблеми със студа. Поради тази причина много от зимните спортове, освен че им харесват, им се и отдават. Родените под знака на водолея, са отборни играчи. Затова хокеят и кърлингът са много подходящи за тях.

 

РИБИ - Като воден знак, рибите обожават водата. Не е никак чудно, че те са и изключителни плувци. Освен плуването, подходящи за тях са сърфингът, скоковете във вода, синхронното плуване и водните ски.

Източник: dailyhoroscope.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване