България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Секс "за спорта"

Прочитания: 259
13.12.2013 12:12 по статията работи: Александра Цанкова

Къде се прави най-добрият такъв?

Източник: Thinkstock/Guliver

Колкото и да ни се иска, тук няма да ви говорим от личен опит. По-скоро ще ви споделим нашата представа за това къде би се получил най-якият и запомнящ се секс с елементи на спорт. Приемаме предложения и лични истории по всяко време на денонощието. А  местата, които на нас ни се въртят в главата, са:

 

 

По средата на футболното игрище



Ако сте футболисти, заклети фенове на този спорт или просто обичате да ви е широко. Отделно не сте стеснителни, обичате чист въздух и зеленина? Следователно това място е перфектният вариант за по-различния ви секс.




В плувния басейн



Сексът във вода е често срещана еротична фантазия. И има защо. Освен че усещанията ти са значително променени (в положителна посока) всеизвестно е схващането, че колкото по-влажно, толкова по-добре.

 

1136662

 

На ледената пързалка


Бррр, това е за по-екстремните от вас, чиито страсти не се охлаждат бързо. Но не се съмняваме, че от тази порода сте много. Да, ще ви е студено. Да, ще ви е хлъзгаво. Но пък няма съмнение, че ще е незабравимо.

 

 

В кабинковия лифт


В сезона на зимните спортове, няма как да пропуснем това местенце. За да се возите на лифта, значи ще карате ски, м? Сноуборд? Не ни интересува особено с какво ще се спускате, а фактът, че сте във ваканция. Период, в който трябва да се възползвате максимално от почивката си. Период, в който трябва да направите един бърз, нестандартен секс. Например в кабинката. Да кажем веднага. Иначе за каква отпуска си говорим?

 

 

В трибуните на полувремето



Цели 15 минути чакане, хайде да ги оползотворите, а? Времето е пари, а в този случай може да бъде нещо далеч по-хубаво - секс.

 

 

1136688

 

 

На билярдната маса

 

Ох! Тук вече става яката работа. Топло, приглушена светлина, музика от джубокса, бира от бара и всички фантазии в действие. Не, няма какво да ви обясняваме повече... Надяваме се схванахте.

 

 

 

 

Още от нас ще намерите във Фейсбук страницата ни.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване