България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Сега или никога, буквално!

Прочитания: 334
18.12.2012 16:12 по статията работи: Sportuvai.bg

Побързайте, не остана време

Тъй като остават само 3 дни до "Края на света" и ние решихме да се включим във всеобщото писане и бълване на щуротии по темата.

 

Да започна от там, че никой от нас не вярва в идването на края, обаче самата идея, че трябва да се свърши нещо с краен срок ни вълнува страшно много.

 

Затова ще ви представим списък с неща, които непременно трябва да свършите преди заветната дата. Защото иначе нали знаете... край! Йок! Пуц!

 

И така, аз (Боян), Александра (новото ни попълнение) и Александър (старото попълнение) ви предлагаме по три щури, шантави неща, преди Апокалипсиса:

 

 

Боян:

 

Да заговорите онази, яката мацка от фитнеса. Няма начин, трябва да се действа. Остават ви едно, максимум две ходения до там, и ако не го направите сега, цял живот ще ви е яд. То па един живот, цели три дни, ама все пак.

П.п. дори да се провалите, ако здравенякът фитнес инструктор ви е изпреварил, не го раздавайте на откровения с жена си. Няма нужда от допълнителен адреналин в последните часове, а тъкмо обратното - изживейте си ги в мир.

 

ce9a5580-d3ca-7260-a3d6-ac57cf187009

 

Да пробягате Олимпийската дистанция. Това е от ония спортни постижения, за които всеки от нас мечтае, но никога не се е опитвал да постигне. Колко му е, трябва само да се пробягат 42 километра. А ако някой без предварителна подготовка наистина се хване и го пробяга... "краят на света" няма да има голямо значение, защото за него светът ще приключи още преди третия ден.

 

4fef45d7-1300-f686-bc21-d3d647e82155

 

Да запишете рекорд на свое име. Няма да има по-голям кеф, ако си отидете от този свят първи в нещо. Само отворете книгата с Рекорди на Гинес и ще откриете безброй възможности. Няма да ви лъжа, за част от тях сте закъснели. Така например няма да можете да отгледате най-дългите нокти на краката в близките 3 дни. И дори да стоите под вода на челна стойка, пак няма да сте рекордьор.

Все пак, ако не искате да навивате тигани или да вдигате тежести с език, спокойно можете да си измислите някоя щуротия, в която да сте наистина първи. Само за пример: няма рекорд за най-много топлийки, забити в безименното пръстче на левия крак на човек. Действайте!

 

f02c6ee8-5c79-a481-e43b-e06f9a37d73b

 

 

Александра:

 

Тридневен секс маратон. Всеизвестно е, че сексът е полезен за здравето и доброто настроение. Редовното му практикуване допринася за балансирано душевно, емоционално и физическо състояние. Дългогодишни проучвания сочат, че половият акт намалява нивото на стреса и увеличава продължителността на живота. Последният факт може би не е от толкова голямо значение, имайки предвид, че до 21-ви декември остават броени часове, но няма нищо по-хубаво от това да посрещнем края на света в отлично здраве и с усмивка на уста.

 

c7781cba-fbe8-b660-52dc-b125c0a4e550

 

 

Екстремно спускане със ски. Зарежете отъпканите писти на родните ни курорти, вземете ските и си доставете една огромна доза адреналин, спускайки се на някое забравено от Бога място, където човешки крак отдавна не е стъпвал (или поне тази зима не е отъпкал). Освен че, ще накарате сърцето си да затупти, както никога досега, имате огромен шанс да сте последния, посетил това затънтено място... поне за този свят. 

 

f0767155-b313-adcb-073d-dd0bc7ee7794

 

 

Скок с парашут. Със сигурност не са малко тези, които тайничко са мечтали да опитат това екстремно преживяване, но винаги са го отлагали за по-нататък. Е, твърде вероятно е "по-нататък" да няма, за това ви съветваме да грабнете най-близкия парашут и да излетите с най-близкия самолет поне на 3000 метра височина. Освен неповторимо изживяване, ще си осигурите и перфектна гледка към, може би, отиващия си след 3 дни свят.

 

320c41c6-9265-08d3-e344-d24b883d177e

 

 

Александър:

 

Скок с костюм крило. Прекрасната ни нова колежка Алекс мечтае да скочи с парашут в последните си три дни от живота, но има нещо, което е в пъти по-брутално изживяване - скок с костюм крило. Jeb Corliss ни е любимец открай време и преди сме споделяли негови изпълнения. Ако искате адреналин, като за последно, не само гледайте това видео - скачайте! 

 

 

Плувайте с китова акула. В последните три дни от живота си опитайте да възстановите поне част от връзката ви с природата. Напук на градския, често монотонен и роботен живот, който сте имали, хванете първия самолет за Австралия, ЮАР, Индия, Мексико, Хондурас или някое друго място, където може да срещнете китова акула. Гмуркането с тези животни е неописуемо удоволствие. Неземно е, а океанско. По-младите акули са изключително дружелюбни и игриви (няма случай на изяден гмуркач), така че гарантирано ще си отидете една идея по-щастлив. 

 

745284

 

Три дни яли, пили и се веселили. И сега, стига банални щуротии - скачане с балони, без балони, рекорди, секс и други глупости. Нищо екстремно и нищо спортно не ви трябва в последните три дни от живота, освен хубава компания, с която да посрещнете последния изгрев/залез! 

 

50e68f2e-9cdc-ffc7-1b4c-79d1dccb0f03

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване