България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Приятел на мотивацията - правилният избор

Прочитания: 319  2
14.01.2011 14:01 по статията работи: Красимира Динева

За да имате полза от спортната си сесия, трябва да я обикнете

Добрата поговорка гласи, че там, където има желание, има и начин. За това ужасно много ще сгрешите, ако приемете фитнес програмата си за досадно задължение. Напротив: тя изобщо не трябва да ви тежи.

Препоръчваме ви да я обикнете силно и безнадеждно, защото само така ще я превърнете в начин на живот. Да не забравяме, че последното е солиден повод за гордост все пак.

I'm loving it!*

Без значение дали ще тренирате в зала или навън, изберете най-подходящата за вас физическа активност. От опит глава не боли, ще се уверите сами.

Така че ако се възхищавате на бойните изкуства, започнете да тренирате айкидо, например. Поне ще се научите как да падате и да ставате, което си е доста полезно умение, особено през зимата.

В случай, че обичате музиката, защо не се запишете на спортни или модерни танци? Много е вероятно с подобен курс значително да подобрите и социалните си умения.

Накратко: идеята е да не се противопоставяте на природата и темперамента си. По-скоро се доверете на гласа на тялото. Ако вие все още не знаете какво искате, то знае и ще ви каже. 

Освен всичко друго, вече разбрахте, че апетитът често идва с яденето. Колкото повече практикувате любимия си спорт, толкова по-невъзможно ще ви бъде да се откажете от него впоследствие.

*Обичам го!, превод от англ. ез.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване