България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Пол Уокър - поредната жертва на уелския убиец

Прочитания: 418
05.12.2013 16:12 по статията работи: Стефан Крекманов

Футболистът на Арсенал Аарън Рамзи отново "убива"

Източник: foter.com

Датата е 30 ноември. На стадиона в Кардиф около 30 хиляди зрители очакват зрелище между местния отбор и лондонския Арсенал. Изминават вече 30 минути, когато полузащитникът на Арсенал Аарън Рамзи отбелязва хубав гол за 0-1. Феновете на лондонския гранд ликуват, но неутралните запалянковци са леко притеснени. Причината се крие в това, че при няколко от предишните голове на Рамзи, известни личности намериха смъртта си. 

 

1129140

Мачът е към края си, а повечето от привържениците си казват, че връзката между головете на играча на артилеристите и смъртните случаи на известни хора е плод на случайност. Но в последната минута на мача, халфът отбелязва втория си гол. Ето тук някъде всички на стадиона, а и пред телевизорите са осъзнали, че няма как този уикенд да се размине без нечия смърт.

 

 

 

Двата "убийствени" гола на Рамзи срещу Кардиф

 


 

 

 

И за съжаление се оказват прави. По-късно през деня се разбира, че любимецът на хиляди хора по света Пол Уокър е загинал при пътен инцидент. Актьорът от поредицата "Бързи и яростни" е намерил смъртта си точно като заглавието на филмите - бързо и яростно. Уокър се возел в своята кола, управлявана от негов приятел, когато след ужасяваща катастрофа двамата намират смъртта си. Новината бързо обикаля света, като, разбира се, за главен виновник се смята именно Рамзи. 

 

Американският актьор се оказа поредната "жертва" на головия нюх на уелсеца. Всичко започна през 2011 г., когато на 1 май Аарън Рамзи отбелязва гол за Арсенал срещу Манчестър Юнайтед. На следващият ден Осама бин Ладен е убит от американски войници в Пакистан. Следва смъртта на Стив Джобс през октомври същата година. Смъртта му идва само 2 дни след като полузащитникът се разписва срещу Тотнъм. Още същия месец уелсецът "убива" отново. Този път съперникът е Олимпик Марсилия, а жертвата е Муамар Кадафи. В деня след мача световните медии гръмват с новината, че либийският диктатор е бил убит от бунтовници. Предпоследната жертва пък беше певицата Уитни Хюстън през февруари 2012, след гол на Аарън срещу Съндърланд.

 

Случайност или не, оставяме на вас да прецените. Но фактите сочат, че ако блокирате шут на Аарън Рамзи, спасявате човешки живот.

 

 

Пол Уокър в "Бързи и яростни"


Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване