България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Пол Кокс - летящият треньор

Прочитания: 265  2
12.02.2013 14:02 по статията работи: Sportuvai.bg

Тренеьорът на Мансфийлд Пол Кокс получи като награда от Джон Радфорд, собственик на клуба, супер-автомобил Астън Мартин, след като тимът спечели с 8:1 срещу Бароу.

 

След като отборът побди с 5-0  предния уикенд в Дартфорд, Радфорд обещал на Кокс кола,  ако играчите му успеят да вкарат пет гола още в първата половина на съботния мач .

 

И благодарение на головете на Лий Стивънсън, Мат Грийн (два), Колин Даниел и Адам Мъри домакините повели с   5-1 на почивката.

 

След последната свирка на мача Радфорд каза, че е човек на думата си и предаде ключовете на невярващия Кокс. Той от своя страна каза на пресконференцията след мача: "Що се отнася до колата, аз не съм сигурен дали това не е вятър работа. Може би ще отида на паркинга и ще намеря велосипед с помощни колелца".

 

В края на краищата Радфорд призна: "Това е моя стар Aston Martin, така че не е съвсем нова кола. На няколко години е. Важното е да има цели и те да се постигат"

 

Това не е първият път, когато Радфорд, който пое клубът от родния си град през 2010 г., събира погледите върху себе сиПрез 2011 г. той се ожени за главния изпълнителен директор на клуба Каролин Стил, която е на 30, т.е. с 16 години по-млада от него.

 

Още от нас ще намерите и на официалната ни Фейсбук страница тук.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване