България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

План за секс действие, когато сте обградени от деца

Прочитания: 142
12.11.2013 16:11 по статията работи: Александра Цанкова

Правилата на родителския секс

Източник: Thinkstock/Guliver

Все ни влече към секс темата, защото вярваме, че любовта ни прави по-здрави и щастиливи. Едва ли някой от вас ще възрази. И както обикновено се случва - обичали сте се, обичали сте се и сега бебето е факт. Мислите си, че хубавият секс вече е само красива мечта, която никога няма да се превърне в желаната реалност? Не бъдете така негативни. Сексът винаги е бил и ще остане на мода, въпреки децата и проблемите, които ви задушават. За да не говорим излишно, започваме да ви чертаем план за секс действие, който предлагаме да стартирате веднага след края на скромния ни материал.

 



Когато бебето е малко



То заспива бързо. Единствената ви грижа трябва да е тишината, защото се буди също така светкавично. Е, ако сте почитатели на бурния, шумен секс, време е да го опознаете от по-мълчаливата му страна.

 

 

Когато бебето започне да се изправя и да играе



Тогава идва тревогата, че може да запълзи нанякъде. В този период ще се наложи да отложите еротичните ласки за през нощта. Макар някои бебета да са своенравни и да решават, че кубчетата трябва да се подреждат в 3 сутринта, повечето от малчуганите спят сладко в тъмните часове на денонощието.

 

 

Когато детето ви започне да щъка

 

И дори в късните часове не се намирате в безопасност. Най-лошият приятел на секса са детските кошмари. Тогава отрочето ви идва с мокри от сълзи бузи и влачещо се по пода мече, търсещо родителската ви закрила. Ами дайте му я. Приспете го и се насладете на един бурен секс в банята.

 

 

5-годишни любопитковци

 

На тази възраст страховете намаляват, но любопитството се засилва. Точно тук е моментът да си кажете всичко и да спрете с играта на криеница. Точно около тази възраст се размива и слуха за дядо Коледа. Преживели загубата на любимия си старец, децата много по-лесно ще прежалят и щъркела, който уж ги е донесъл. А и никой не обича да живее в лъжа, нали така? :)

 

 

Е, детето ви вече е пораснало, а вие не сте спрели да правите секс в нито един период от израстването му.


Happy End! :)

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване