България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Още 10 неща, които да спрете да си причинявате

Прочитания: 167
31.03.2014 11:03 по статията работи: Александра Цанкова

Източник: Thinkstock/Guliver

Наскоро ви издадохме 10 неща, които е добре да изкорените от живота си час по-скоро. Днес се заемаме със задачата да ви споделим още 10 вредни мисли и навици, които изграждат стабилна стена между вас и щастието ви. И така...



Спрете да бездействате


Оценявайте ситуациите в живота си и бъдете активни тогава, когато смятате, че си струва да се действа. Не гледайте безразлично и апатично, защото животът е във вашите ръце.



Спрете да мислите, че не сте готови


Никога няма да се почувствате 100% сигурни в себе си, доказано е и от учените, и от изследователите, и от хората с опит, и от нас. :) Важното тук е да имате кураж да направите крачката, която да ви отведе до успех и щастие.



Спрете да стоите във връзка, която не е за вас


Навик, привързаност, уважение, страх от самотата, страх да не нараните партньора си, страх от промяната. Не, никъде не прочетохме думата "любов", която е основната и най-важна причина да бъдем с някого. Помислете какво правите с живота си.



Спрете да се страхувате от нови взаимоотношения, просто защото старите не струват


Едва ли има човек на този свят, който да не е бил нараняван, предаван, който да не е страдал. Помислете сега какво щеше да стане, ако всички ние спрем да общуваме, скрием се да ближем раните си и не дадем никаква възможност на по-хубавите неща да ни се случат. А сега излезте, отворете сърцето си за правилните хора и красотата, която ни заобикаля, и живейте!



Спрете да се състезавате с другите


Вие сте това, което сте. Уникални, неповторими, прекрасни точно такива, каквито сте се родили. Ничий друг образ не ви отива.

 

Спрете да ревнувате


Ревността е едно от най-пагубните чувства, които можем да изпитваме. В същото време е едно и от най-безсмислените. Проява е на компелкси и липса на увереност в собствените ни качества. Ревнувайки някого или нещо, вредим единствено на себе си.



Спрете да се оплаквате и да се самосъжалявате


Освен да губите време с тези си действия, друго не постигате. Съберете сили и преследвайте мечтите си. Ако нещо не ви харесва - променете го. Ако някой ви кара да се чувствате зле - разделете се. Бъдете господар на живота си.



Спрете да се ядосвате


Или поне се постарайте да ви минава бързо. Накратко - идиоти около вас винаги ще има, важното е да успеете да ги игнорирате във възможно най-голяма степен.



Не падайте на нивото на другите


Имайте уважение към себе си, реална преценка за възможностите си. И не падайте нито стъпало под вижданията и разбиранията си.



Спрете да губите времето си в обяснения


Когато, разбира се, смятате, че това ви усилие е безпредметно. Клише или не - правете това, което сърцето ви подсказва.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Flowin Bulgaria |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване