България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Най-некадърният таекуондист

Прочитания: 172
23.09.2013 14:09 по статията работи: Sportuvai.bg

Ever!

Източник: Thinkstock/Guliver

Да си таекуондист не е лесна работа. Всички ние знаем колко усилия, лишения и тежка физическа и психическа подготовка коства бойното изкуство на всеки, решил да му се посвети.



От друга страна, да си глупав също не е лесна задача. Изисква се много потенциал (или по-скоро липса на такъв), за да не виждаш и не разбираш очевидни неща.

 

Но знаете ли кое е най-трудното нещо на този свят? Да си глуповат таекуондист. Тук вече наистина се предаваме и си признаваме с ръка на сърцето: Това не го можем! Но пък намерихме някой, който го може перфектно. Следващото видео ще ви представи най-лошия таекуондист на всички времена. Не, не е лош в смисъла на зъл, подивял спортяга, който ще ви срита задните части без да му мигне окото. Говорим си за таекуондиста с най-ограничените умения по бойни изкуства, на който сме попадали. Но проблемът не е в това, а във факта, че той дори не го осъзнава.

 

Навярно някои от вас ще се възхитят на упоритостта му, други ще се присмеят на незавидния му талант да наранява неволно околните. Каквото и да почувствате, съветваме ви да изгледате видеото до край. ;)

 

 

 

 

 

 

Още от нас ще намерите във Фейсбук.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Виж всички препоръчани места за спортуване