България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Най-екстремните в бодибилдинга: Кали Мъсъл

Прочитания: 315
08.10.2013 09:10 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: facebook.com/RealKaliMuscle

Тази история изглежда като излязла от филм. Ако куп сценаристи бяха работили по нея, нямаше да изглежда толкова брутална. И толкова вдъхновяваща. Но тази история е истинска, жива, историята на един живот.

 

"Израснах в Оукланд. Хм, нека го кажа по друг начин - имах първото си оръжие, когато бях в началното училище!", започва разказа си Кали Мъсъл - човекът - канара, или "чудовището", както сам обича да се определя.

 

"Аз бях в затвора и мога да кажа, че това са 11 години от живота ми, които изгубих. Не прави като мен, аз съм минал по този път и ти го казвам - не влизай в затвора!

 

Бях умен. Бях обещаващ футболист, бях директор на класа. Тогава брат ми умря. Нещата отидоха на зле, когато във втори курс закъсах с парите, не ми стигаха за наема и за храна. Отидох при треньора и го помолих за заем. Тогава той се обърна към мен и каза: "Сър, човек трябва да свърши това, което трябва да се направи, за да оцелее в този свят". Живеейки на улиците на Оукланд, го разбрах по погрешния начин. Извърших обири и се озовах в затвора за 7 години."

 

 

 

1065885

 

"В затвора тежестите бяха нашият Бог. Затова когато ни ги отнеха, стана ад. Тогава започнахме да тренираме с торби, пълни с вода или един с друг.

 

11-те години в затвора бяха пълна загуба на време. Там си имах взимане-даване с убийци, обирджии и насилници. Най-лошите на света. И въпреки че се пробвах да променя обстановката и хората, 99,9% от тези хора умряха (бяха убити), когато излязоха от затвора.

 

Сега, целта в живота ми е да помогна на децата. Създадох фондация и ходя в затворите за малолетни, училищата и колежите в проблемните райони. Там им обяснявам, че не трябва да използват негативната обстановка, която ги заобикаля, за оправдание да вършат още лоши неща."

 

 

 

 

 

 

1065887

 

За още от нас - станете част от фейсбук обществото на спортуващите.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване