България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Моят здравословен начин на живот: Кейт Янг

Прочитания: 203
04.07.2014 10:07 по статията работи: Деси Иванова

Източник: static1.refinery29

Какво поддържа този енергичен стилист в нейния забързан живот 


1324413

Ние обичаме изключително готиния стил на Кейт Янг и нямаме нищо против да прекараме ден (или вечност) в нейния вдъхващ завист гардероб. "Аз се упражнявам много!", казва мега стилистът, който планира да бяга на маратона в Ню Йорк. 

 

В допълнение към създаването на нейна собствена колекция за Target миналата година, Янг безпроблемно и плавно преминава от стайлинг на нашумели актриси (като Натали Портман и Мишел Уилямс) за червения килим, към работа върху редакционни и рекламни публикации и сътрудничество с дизайнерите на водещи дефилета.

 

Как тя запазва енергията си в такъв забързан живот? Янг прекарва почти толкова време в нейните спортни обувки, колкото и отделя да шие. Отпочинала от модните дефилета есен 2014, Оскарите и така нужната ѝ очивка в Палм Спрингс, Кейт намира време, за да ни каже какво я държи здрава и я зарежда да се цели към подиума. 

 

1. Клинче Найк за бягане 

"Аз тичам навсякъде. Тичах ежедневно на почивката в Палм Спрингс! В Ел Ей, може да бъде трудно, защото искам да тичам, когато е все още тъмно, но в Париж е страхотно - обожавам да тичам по продължение на реката - и Лондон има невероятни паркове. Тичам с шорти, ако навън ще бъде по-топло, но в противен случай клинчето е топло и изглежда добре."

 

1324411

2. Маратонки Nike LunarGlide+

"Това са моите любими маратонки. Те имат технология за боси крака и достатъчно подплънки. Носех едни такива в черно и бяло близо година, защото харесвах, че изглеждат готино с обикновени дрехи - което означава, че мога да ги нося, когато летя, вместо да се налага да ги опаковат."

 

3. Kiehls Cross-Terrain UV активна защита от слънце фактор 50 

"Не знам дали още го правят, използвам моята тубичка вечно. Добър е - представлява гъста смес, която предпазва от слънце и вятър. " 

 

4. Биофрийз 

Държа това вкъщи. Харесвам рол-они. И винаги имам крем на Уеледа Арника с мен в комплекта за красота, защото също помага при болки в мускулите. Винаги се натъквам на такива неща, също така помага и при синини."

1324414

5. 7-минутно тренировъчно приложение 

"Обсебена съм от това приложение, особено като го правя с 5-годишното си дете. Много е бързо, забавно и трудно. Харесвам броенето надолу и камбанките." 

 

6. Епсом соли за вана  

Нищо не е толкова възстановително. Добавям лавандула или масло от пануай на Йънг Ливинг за допълнителен удар. 

 

7. Черен foam roller 

"Използвам това за краката си. Наистина премахва схващанията и ми помага за тазобедрените флексори.

 

Източник: q.equinox
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване