България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Кои са храните, които правят жените щастливи

Прочитания: 127
28.06.2016 13:06 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: Pinterest

Справяне с промени в настроението, главоболие, работа, управление на домакинство, поддържане на отношения, да бъдеш добра майка и същевременно да си безупречно красива- всичко това са само част от ангажиментите на една жена.

 

И единственото, което може да облекчи напрежението и да помогне на жената да бъде щастлива е храната. Има някои храни, които помагат за превенция срещу болести, повишават имунитета, подхранват кожата и повишават серотонина. Foodpanda показва някои храни- съюзници, които да направят жените щастливи.

 

Червени чушки - Това е най- силният източник на витамин C. Повишава имунитета и е превенция против появата на бръчки, което прави жените много щастливи.

 

1736943

 

Сьомга- Заради Омега 3 мазнините, сьомгата е прекрасна за вашето здраве. Тя има противовъзпалително действие и предпазва от сърдечно-съдови заболявания, освен това ви прави по- умни и красиви.

1736944

 

Шоколад- Внимание! Десетки проучвания показват, че хората, които консумират черен шоколад, са в много по- добра форма от останалите. Жените, които изяждат по две блокчета от тъмното изкушение са по-щастливи от останалите. Консумирате шоколад с над 74 % какао.

 

Орехи - Те подобряват притока на кръв. Изяждайте по два ореха дневно, за да сте здрави и щастливи.

 

1736945

 

Ябълка - Ябълките са едни от трите храни, които намаляват риска от сърдечни заболявания, подобряване на кръвното налягане и натрупването на мазнини.

 

Нар- Те са символ на плодородието и здравето. Те притежават елагова киселина, която спомага за общото благосъстояние на тялото и духа.

 

Магданоз- помага за борбата с целулита, който е един от основните проблеми на жените. Насърчава детоксикацията и отстраняването на тежките метали от организма, които нарушават нормалната функция на тъканите.

 

Източник/БГНЕС

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване