България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Кейт Мидълтън поигра волейбол... на високи токчета

Прочитания: 117
27.03.2014 15:03 по статията работи: Боян Кърпачев

Херцогинята на Кембридж бе напълно неподготвена за спортната среща

Източник: You tube

Катрин Елизабет Мидълтън, това е пълното име на херцогинята на Кембридж, съпруга на уелския принц Уилям и престолонаследник на Обединеното Кралство. Като официално лице, Кейт трябва да придружава съпруга си на официални посещения, както и да взема участия в благотворителни събития или прояви. Прави обаче впечатление, че на част от тези прояви тя се появява... меко казано неподготвена.

Първото официално събитие, което Кейт решава да посети след раждането на сина си, е организирано от фондация, чиито официален патрон е херцогинята. На него тя е помолена да поиграе волейбол с част от атлетите. Никой обаче не се е сетил, че на високи обувки е трудно да се играе какъвто и да било спорт.


За щастие това участие завършва без пострадали глезени и колене.

 

 

Ето още едно видео, показващо любовта на Кейт към спорта. В него можете да видите херцогинята да играе хокей на трева. И отново е на високи токчета. Много правилно водещите на емисията новини на abc предлагат да подарят кецове за трениране на височайшата особа. Ами така де, на тези токчета най-много да се нарани. А ние не искаме това да се случи.

 

 

1233510

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване