България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Как маструбацията помага да отслабнем

Прочитания: 591
09.01.2013 12:01 по статията работи: Sportuvai.bg

Как бихте реагирали, ако някой ви каже, че маструбацията му помага да отслабне? Има една жена, която твърди, че това работи. Дори има и научна обосновка :)

 

Запознайте се с д-р Рамани Дурвасула (на снимката), психолог. След като приключва дълъг брак, лишен от любов и секс, д-р Дурвасула вижда възможност да се фокусира върху собственото си здраве. Затова разработва уникална диета, в която награждава въздържанието си от вредни храни с доста мотивиращи неща, като маструбация и оргазъм. Резултатът е 36 килограма по-малко!

 

Специалнo за Men's Fitness, психологът споделя: "Замених едно нещо, което обичах - храната, с друго - оргазма. Когато ми писна от безкрайните салати, зеленчуци и плодове, реших да се придържам към нещо приятно и здравословно. Списъкът ми с такива неща е кратък - четене, писане и оргазми. Затова смених храната с маструбацията."

 

Д-р Дурвасула обяснява чисто научно как работи схемата й: "Ако един тип човешко поведение бъде възнаграден, ние се опитваме да го повторим. Така аз замених бисквитата с маструбацията. Така асоцирам сладкото с оргазма. Но трябва възнаграждението наистина да си струва!"

 

Логично, не навсякъде и не винаги можем да се възнаградим по този начин. Затова експертът в областта препоръчва да се възнаграждаваме разнообразно. Един път ще е оргазъм, но друг път може да е четене на книга, разходка, любимо телевизионно шоу или просто чаша чай в задния двор на къщата ни.

 

"Ако не се възнаграждавате, програмата ви ще се срине. Волята на човек може да бъде прекършена от много неща - слаба храна, стрес, болести. Колкото повече пречки ви се струпват, толкова по-малко воля ще имате и е по-вероятно да се храните с боклуци, да прекалявате с лекарства, да пазарувате и други подобни. Затова и диетите не работят. За всеки човек, който свали 20 кг на режим от по 500 калории на ден, мога да ви покажа 10, които са качили по 10 килограма отгоре", споделя иноваторката.

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване