България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Как да се представите добре на интервю за работа

Прочитания: 161
02.08.2014 12:08 по статията работи: Деси Иванова

Източник: Thinkstock/Guliver

Повечето хора нямат представа какво търсят работодателите в бъдещият персонал. Не се заблуждавайте, че след като сте се появили на време и сте си стиснали ръцете с работодателя работата ви е свършила. Имате нужда да се откроите, за да направите добро впечатление!

 

1. Бъдете мили


Това е доста сериозен фактор, по който работодателите избират подчинените си. Това е огромен плюс и ако нямате силни познания в областта, за която кандидатствате. Работодателите търсят хора, които могат да работят със съществуващите структури на персонал.  Преди да ви добавят в екипа трябва да са сигурни, че няма да има проблеми в работния процес. 

1349853

2. Инвестирайте в себе си


Работодателите не са заинтересовани да наемат хора, на които не им пука за техните компании. Най-добрият начин да направите добро впечатление е да покажете познаване на работата на компанията. Защото ако покажете, че това е важно за вас, автоматично ставате важен за компанията. Например ако има нещо, което не разбирате по време на интервюто помолете, интервюиращият да ви го поясни. 

 

3. Пикова производителност


Да си тръгнете от интервю с осигурено работно място показва колко умело сте се свързали с лицето, провеждащо интервюто. В такъв тип взаимоотношения вие сте като актьор, който е отишъл на прослушване. Дори и най-добрите актьори се стремят към усъвършенстване и тренират постоянно ролята си преди прослушването. Същото важи и за вас. Упражнявайте отговорите на няколко теоретични въпроса, докато стоите пред огледалото. Запишете гласа си и после слушайте записа. Проследете отстрани представянето си и ако не харесвате нещо го променете навреме. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: lifegooroo.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване