България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Как да се отървем от торбичките под очите

Прочитания: 151
23.08.2014 16:08 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

Торбичките под очите не само са неприятно, но ви правят да изглеждате по-възрастни от колкото сте. Освен това, торбичките под очите ви кара да изглеждате изтощени и не във форма.

Торбичките под очите са предизвикани от някои от следните неща: околна среда, стрес, ген, недоспиване или неправилно хранене. Има няколко начина да се отървете от тези торбички под очите. Съветите са изготвени от д-р. Ава Шабман, водещ дерматолог в САЩ.

Премахнете чипса. Чипса е една от храните с най-високо съдържание на сол, а солта е един от основните причинители на торбички под очите. Заместете богатите на сол храни с богати на вода плодове и зеленчуци и за няколко седмици ще премахнете торбичките под очите.

Подобрете метаболизма си. Торбичките под очите може да се дължат на проблеми с метаболизма ви. Решението е да го забързате чрез тренировка или здравословно хранене. Няколко минути на ден движение ще ви помогнат да забързате метаболизма си, а от там да премахнете сенките под очите.

Спете добре. Това е най-важното, ако искате да нямате торбички под очите. Липсата на сън е основният причинител на тези неприятни сенки. Ако спите добре, няма да имате проблеми с тях.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: www.menshealth.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване