България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Имаме си нов Sportuvai :)

Прочитания: 242
26.11.2012 09:11 по статията работи: Sportuvai.bg

След дълго чакане, новият Sportuvai.bg вече е тук. Дано да ви е полезен и да си го използвате с кеф и редовно.

Източник: Sportuvai.bg

До всички хора, които обичат спорта и здравословния начин на живот - предколедно ви сервираме новия Sportuvai.bg, вече с нов дизайн и много нови полезни неща!

 

Не случайно говорим с приповдигнато настроение, защото се трудихме над тази версия на сайта в продължение на няколко месеца. А целта ни беше една - да сме полезни на всички онези, които имат нужда от пълна информация относно възможностите и начините за здравословен и активен начин на живот в България.

 

В новата ни визия лесно може да откриете последните ни видео ревюта и интервюта, както съвети и новини. Може да видите кои места за спортуване ви препоръчваме, кои са били най-търсени и кои са последните добавени в системата ни.

 

Запазихме ключовите характеристики от стария ни сайт - вие пак може да споделяте вашите места за спортуване, да добавяте снимки към тях или просто да ги обсъждате с приятели. 

 

Към всяко място за спортуване добавихме и модул, който ще ви показва близки до него подобни места за спортуване.

 

Подобрихме и търсачката си, за да може лесно да намирате всичко в сайта. Добавихме и търсене по карта, в което ще може да видите концентрацията на места за спортуване в цялата страна и само с приближаване към вашия регион ще фокусирате върху него. Струва си да го пробвате, много е добро.

 

А за тези от вас, които се колебаят кой спорт да изберат за себе си или дете си, създадохме раздел "Какво да спортувам?", в който има кратко описание за всеки спорт и най-вече, може да видите огромния избор от възможности на сайта ни.

 

Стига приказки, време е за работа. Ние започваме отново обиколката си из българските клубове, школи и спортни обекти, като с видео и снимки ще ви показваме какви са условията там.

 

Желаем ви успешна и активна седмица, а ако имате забележки, споделете ги на info@sportuvai.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване