България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Играчки за под вода

Прочитания: 267
09.08.2013 13:08 по статията работи: Александра Цанкова

Най-новите аксесоари за спортни приключения

Източник: Thinkstock/Guliver

Не се отправяйте към плажа невъоръжен - приключения дебнат отвсякъде. За да сте в крак с подводната мода, съветваме ви да търсите най-новите и безспорно доста впечатляващи аксесоари, които ще са ви от полза щом нагазите в дълбокото.



Търсете най-издръжливите очила за под вода. Те ви осигуряват по-добър поглед към дълбините на морето и ще направят гледката сред кристалната вода - кристално ясна.

 


Извънредни новини: Плавниците не са това, което бяха! На пазара са пуснати всевъзможни нови модели с революционен напредък. Изолират и най-нахалната вода, която иска да се намърда в тях. По този начин улесняват движенията ви - както наляво, така и надясно :)

 




Супер готин, твърд шнорхел, който не ви се пречка докато експлорвате дъното на океана (или банските на някоя девойка/младеж). Новият приятел ще ви позволи да се насладите на гледката максимално, без ненужно да осолява живота ви с морска вода.

 



А, за да не се заиграете прекалено в дебрите на морето, носете си часовник. Търсете екстра водоустойчив. Освен, че ви показва колко е часът, той ви брои изгорените калории и ви целува по бузата. Добре, де, последното не го прави, но се надяваме скоро да измайсторят и такава джаджа.



Алоха!

 


Може да изследвате и нашата Фейсбук страница. Позволяваме ви!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Flowin Bulgaria |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване