България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Зимата идва

Прочитания: 184
26.11.2012 09:11 по статията работи: Боян Кърпачев

Лошата и добрата новина :)

Източник: sxc.hu

Имаме две новини за вас, скъпи приятели. Добра и лоша. Ще започнем с лошата - Зимата идва. А добрата е, че... Зимата идва.

 

Всеки сезон носи своето очарование, но ако сте почитатели на близкия до природата начин на живот ще срещнете известни затруднения. Новината наистина е лоша за любителите на сутрешния джогинг. Едва ли на някой му е приятно да диша студения и влажен въздух докато търси пътя си в мъглата. Когато завали дъжд или сняг, тичането става почти невъзможно.

 

И не е само тичането. За набиращото все по-голяма популярност каране на колело, за тениса и футбола на открито и въобще всички спортове, които се практикуват навън започват да изглеждат, като да не са толкова забавни вече.

 

Природата обаче не познава празни пространства и планинските пътеки, по които доскоро сме вървели ще се превърнат в писти за каране на ски.

 

Та добрата новина, че зимата идва наистина радва любителите на зимните спортове. Разнообразие от спортове наистина има. От каране на ски и сноуборд по пистите или пък кънки на лед, до бой със снежни топки и снежно-човеко-моделизъм.

 

И така, без значение какви са новините, важното е да не спираме да спортуваме.

 

Ще завърша със старата българска поговорка: Спортистът екипировката си мени, но нрава - не.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Flowin Bulgaria |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване