България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Защото доверието е всичко

Прочитания: 238
05.03.2014 17:03 по статията работи: Александра Цанкова

Както в любовта, така и в танца

Източник: Youtube

Да, доверието е всичко. И не само в живота, в човешките отношения, във връзките между хората - било то приятелски или любовни. Доверието е всичко и в спорта, и в танца. Чак когато успееш да се довериш на партньора си, нещата се получават. 

 

Доверие. Едновременно толкова просто и толкова сложно за даване. За получаване. А всъщност най-важният компонент, за да можем да изградим това, към което се стремим. Човек има нужда от някого до себе си, винаги, във всеки един аспект от живота си. Колкото и самостоятелни да се опитваме да бъдем, истината е, че все търсим подкрепа от някого. От някого, на когото можем да се доверим. 

 

Следващото видео ще ви разкаже подробно и красиво за силата на доверието в танца. Сигурни сме, че вие ще видите отвъд показаното и ще чуете отвъд разказаното, за да разберете, че то ни е нужно винаги. Ще разберете истината, че имайки си доверие, ние ставаме по-щастливи, по-спокойни, по-свободни. 

 

Пожелаваме ви да намерите повече хора в живота си, на които можете да се доверите. А сега оставете всичко и се потопете в следващите 3 минути. Обещаваме, че няма да останете разочаровани. Имайте ни доверие.

 

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване