България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Защо да посрещнете Нова година със спортен журналист?

Прочитания: 97
30.12.2013 17:12 по статията работи: Александра Цанкова

Има защо :)

Източник: Thinkstock/Guliver

Ей! Покрай промишлените количества алкохол и храна да не би да забравихте да се влюбвате? :) Хм, май изобщо не е време да се говори за любов, по-добре да преминем към изцяло забавната част от взаимоотношенията между двата пола. А именно никакви споделени чувства, а само споделено пиене (насърчаваме го само по празниците), смях и... секс?



Ако все още нямате компания, с която да прекарате новогодишната нощ, ние, разбира се, имаме идея как да си я прекарате незабравимо. Спокойно, няма пак да ви пробутваме спортисти. Този път ще се пробваме да ви съберем с човека, който знае най-много за тях. Идеята е да ви промие мозъка с разговори за спорт до такава степен, че накрая да го целунете, за да го накарате да млъкне.



Сигурно се сетихте, че ви говорим за спортния журналист. Онзи, който знае всички резултати още преди края на мача, който коментира така все едно оргазмът чука на вратата нон стоп, който ви стресира от разстояние и кара сърцето ви да бие с 300, но не от приятно вълнение.



Ако забравим всичко това, този симпатяга може да се окаже и добра компания. Ще ви осигури така мечтания секс на публично спортно място, в повечето случаи е умен и до него няма да осъмнете с пресушена от мъка и тъпота бутилка на бара. Отделно има бързи ръце, все пак не е лесна задача да бълваш по 78 новини в минута.



Мъже, не се измъквайте, офертата важи и за вас. Даже с по-голяма сила, защото мацките, които разбират от спорт, са адски предпочитана компания, нали така?



Да, струва ни се приемливо предложение, когато часовникът удари полунощ на 01.01.2014г. да имате един спортен журналист до себе си, с когото да коментирате от мястото на събитието първия час от изпълнената с надежда Нова година. Какви ще ги вършите след това си знаете сами, търсете ни само при извънредните емисии новини.

 

 

Желаем ви спокойна вечер, дами и господа! ;)

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Виж всички препоръчани места за спортуване