България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Зашеметяваща трансформация: от анорексик в бодибилдър

Прочитания: 286
15.01.2014 15:01 по статията работи: Sportuvai.bg

Ако си мислите, че такава трансформация е невъзможна, помислете пак. Историята, която ще ви разкажем, представя живота на едно момче, което е претърпяло точно такава метаморфоза.



Разказваме ви за Оли от Бристол, САЩ. Неговите тийнейджърски години минават бурно, под знака на протеста, бунта и неподчинението. Като един типичен развилнял се младеж, Оли слага кръст на всякакви норми и правила, включително и на здравословното, редовно хранене. В един момент нещата излизат от контрол и освен с хилядите обици, скъсаните дрехи и бунтарското излъчване, младото момче трябва да се справи с още едно, доста по-сложно изпитание - анорексията.



За отказа си да се храни, Оли споделя "Бях отвратен от храната, не можех да я понасям. Не исках да ям и никой не можеше да ме убеди в противното."


Спасението за Оли идва на 18-годишна възраст, когато за първи път стъпва във фитнеса. Мотивацията и желанието за промяна го връхлитат мигновено. Постепенно започва да се храни, а спортът калява волята му и помага по пътя към здравето. "Ядях основно овес и яйчен белтък. Стомахът ми беше отвикнал от храната. Постепенно започнах да включвам и друго към днешното си меню", разказва той.

 

 

 

1161789

 

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване