България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Даутцен Крус - как топ моделът поддържа тялото си

Прочитания: 219
30.07.2014 09:07 по статията работи: Деси Иванова

Източник: Instagram

Да бъдеш един от моделите на Victoria's Secret си е истински подвиг. Не е лесна задачата постоянно да изглеждаш добре. Един от моделите, които са успели да се задържат дълго време на подиума и да омагьосат милиони зрители с красивите си тела е Даутцен Крус. 29-годишния модел е от Холандия и е горда майка на две деца. Вижте как Крус поддържа тялото си.

 

Въже

Даутцен вярва в продължителните леки тренировки. Нейният треньор казва, че не ѝ е нужно да изгражда още мускулна маса, а просто да е тонизирана и слаба. За тази цел едно от любимите ѝ упражнения е скачането на въже. То прави тялото пъргаво, гъвкаво и винаги нащрек. 

 

Бокс

Холандската красавица има друг любим спор, който я поддържа стегната и пази силата ѝ. Освен, че е хубаво за тялото, Даутцен сподели, че използва бокса, за да се почувства по-добре. Ако е имала напрегнат ден или купища задачи винаги отива да поблъска малко някоя круша. По този начин сe отървава от негативните емоции и се прибира вкъщи щастлива и позитивна.

 

1348538

Йога

За да запази гъвкавостта си и да поддържа краката си стегнати моделът на Виктория Сикретс се занимава и активно с йога. Освен, че разтяга всички сухожилия по тялото, Крус успява да поддържа тялото и духа си в перфектна форма. 

 

Майката на упражненията

Най-натоварващото упражнение, според нея самата е всяка дейност свързана с тичане след дете ѝ. Откакто стана майка през 2011, Даутцен признава, че не са ѝ нужни толкова интензивни тренировки, з ада поддържа формата си. Причината е, че дете я държи постоянно заета вкъщи. Експертите са съгласни, че майките, които активно се грижат за децата си през първите 7-8 години имат по-здраво тяло, от тези, които прехвърлят задълженията на половинките си.

 

Моделът споделя, че е много важно да се фокусира какво яде преди и след тренировка. Почти винаги прибягва до протеиновите шейкове след тренировка. Освен това обича да похапва ядки, сушени плодове, или овесени ядки. Тя съветва да не експериментирате много с диети - важното е да се придържате към естествени храни. Повече плодове и зеленчуци и пълнозърнести култури. 

1348539

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: healthyceleb.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване