България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Гумите, които нищо не може да спука!

Прочитания: 320  3
22.01.2013 11:01 по статията работи: Александър Македонски

Стъкло - не. Пирон - съвсем не! Нищо не може да спука тази гума. Представяме ви Acme, терминаторът на велосипедните гуми.

 

Acme FlatFree Bicycle Wheels разчупват статуквото, като вместо с въздух, са пълни с пяна. Гумата има съвсем нормално налягане, вследствие на което няма разлика в комфорта на возенето.

 

Всъщност, вероятно си спомняте, когато преди няколко години бяха представени първите модели от това ново поколение гуми. Оказва се обаче, че първите модели излизат на пазара едва сега.

 

Цената на тези гуми обаче е отказваща - 299 долара за комплект. Може би погледнато дългосрочно, ще си възвърнат инвестицията, но предвид цената на гумите на българския пазар, това далеч не е гарантирано.

 

Факт е обаче, че от Acme са създали наистина впечатляващи гуми, които издържат на стълко, метални стърготини, зверски дупки и дори пирони.

 

С една дума - неразрушими. Но има и още една дума, която ги описва прекрасно - бавни. Тези гуми са по-тежки и съответно е по-трудно да наберете инерция и което е странно, заради начина, по който са устроени, е по-трудно да запазите тази енерция. 

 

Така че шансът да се изпотите до работа е доста по-голям от обикновено. Ако обаче искате детето ви да има по-малък шанс да се пребие - те са вашият избор.

 

Ние трудно си се представяме на такива гуми, но определено не отричаме огромния им напредък по отношение на здравината. И все пак, какво става, когато външният слой се изтърка? Още 299 долара?

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване