България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Гаджето на звезда от Висшата лига покори света със секси фотоси

Прочитания: 226
09.01.2017 14:01 по статията работи: Sportuvai.bg

Гаджето на звезда от Висшата лига покори света със секси фотоси

В най-вълнуващата част от Висшата лига - коледния маратон от мачове, блесна един играч, който сякаш до момента стоеше леко в миманса и за него медиите не пишеха толкова много. Става дума за перлата на Тотнъм - Деле Али.

Той наниза цели 7 гола в няколкото ма1а около Коледа и Нова година и накара всички да му се възхищават. Явно чатица от славата му иска да открадне и неговата приятелка.Прелестната Руби Мае, нагорещи студените зимни дни на Острова. Красавицата засне поредната си секси фотосесия.

Този път моделката позира по бански костюми. Тя бе избрана за лице на новата колекция на известната световна марка Pour Moi. 21-годишната красавица показа стройно тяло в няколко различни модела на фирмата. Кадрите са заснети на Малдивите.

1835191

Руби Мае привлече вниманието на всички по време на европейското първенство през лятото. Именно във Франция двамата с Деле Али се показаха заедно за първи път. Красавицата бе избрана за една от най-сексапилните половинки на шампионата.

Руби е била лице на колекциите на "Долче и Габана", "Адидас" и "Рейр Лондон". Световна известност обаче доби именно покрай връзката си със звездата на Тотнъм.

източник:sporta.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване