България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

В борба с умората

Прочитания: 176
28.05.2012 10:05 по статията работи: Sportuvai.bg

Най-важния микс от витамини и минерали при липса на тонус e ...

Източник: sxc.hu

От разговора ни с Константин Паскалев-Тути разбрахме, че хранителните добавки наистина са от голямо значение за всеки, и тъй като е нужно да сме адаптивни към новите условия на живот, ще ви представим най-важния микс от витамини и минерали при липса на тонус.


Ако работите в офис и не можете винаги да подбирате с какво се храните, не се движите достатъчно и се чувствате уморени без капка енергия, то тогава ви препоръчваме добавки, които съдържат омега-3 мастни киселини, калий, магнезий, желязо, витамин C и витамин D в препоръчителните дози за дневния прием. За положителни резултати, приемайте комбинацията поне 3 месеца.


Важен елемент в борбата с умората е да се избягва консумацията на алкохол, който влияе зле на централната нервна система.


За да изберете вашия микс от витамини и минерали е хубаво да се насочите към специализирани спортни добавки на неразтворими таблетки. Освен тях обаче се опитвайте да включвате в менюто си тиквено семе, орехи, животински черен дроб, чушки, спанак, коприва, риба, всякакви зеленчуци и разбира се – вода.


Заедно с нашите съветници от fitwell.bg ви напомняме, че физическата активност ни зарежда с много енергия, а също така е и главен източник на бодрост и добро настроение. :)

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване